Home Izdvojeno Analitičar o razlazu najpoznatijeg bračnog para s Mostovcima: ‘Sekta ih ne može kontrolirati’

Analitičar o razlazu najpoznatijeg bračnog para s Mostovcima: ‘Sekta ih ne može kontrolirati’

by Ante R.

Razlaz Marije Selak Raspudić i Nina Raspudića s Mostovcima bio je samo pitanje dana. S obzirom na to da se radi o intelektualcima širokog spektra koji su obrazovaniji od ostatka “sekte okupljene oko Grmoje i Petrova”, oni bez problema mogu otići na bilo koju funkciju, smatra Krešimir Macan.

“Ti ljudi su dobili veliki broj preferencijalnih glasova, Marija je junački prošla u najgoroj izbornoj jedinici u Zagrebu. Oni imaju svoje biračko tijelo i neće ih biti lako zamijeniti”, naglasio je Macan te dodao da “sekta okupljena oko Grmoje i Petrova, ne može to kontrolirati, njima je lakše kontrolirati ovo malo sa strane što imaju.”

Na pitanje novinara RTL-a krije li se možda njihovo napuštanje Mosta u svađi između Marije Selak Raspudić i Marina Miletića zbog kandidata za Europski parlament, odnosno razlike u plaći od sedam tisuća eura, koliko ona iznosi u tom europskom tijelu, dok je u Saboru oko dvije i pol tisuće, Macan je odgovorio potvrdno.

“Moguće i to, možda Miletić nije htio imati konkurenta za preferencijalno glasanje za ulazak u Europski parlament, ali za sada samo nagađamo”, rekao je te napomenuo kako se radi o intelektualcima širokog spektra, koji su obrazovaniji od drugih članova Mosta te bez problema mogu ići na bilo koju funkciju.

 

You may also like