Home Izdvojeno Andrej Plenković poslao poruku Vukovarcima i cijeloj Hrvatskoj: Pobjednici će formirati parlamentarnu većinu!

Andrej Plenković poslao poruku Vukovarcima i cijeloj Hrvatskoj: Pobjednici će formirati parlamentarnu većinu!

by Ante R.

Andrej Plenković poslao poruku Vukovarcima i cijeloj Hrvatskoj
Poštovane Vukovarke i Vukovarci, svima vam čestitam blagdan nebeskih zaštitnika VU sv. Filipa i Jakova & Dan Grada Heroja, znamena ???????? državnosti i identiteta! Politike Vlada RH uvijek će odražavati našu zahvalnost Vukovaru. Prvu svoju sjednicu izvan Zagreb održali smo upravo u Vukovaru. I to svjedoči koliko ga poštujemo.

Godinama snažno podupiremo projekte važne za razvoj grada i cijele VSŽ, a posebno vodimo računa o simbolima Domovinskog rata. Čestitam gradonačelniku Ivan Penava na nizu postignuća! Razgovori s DP? Stalni su, kontinuirani, intenzivni. Približavamo stajališta, idemo prema rješenju. Mislim da će nam trebati još nekoliko dana. Ne bih na ovaj svečani dan dublje ulazio u to pitanje.

Foto Andrej Plenković

Koruptivni SDP? „Mudro“ prešućuju da je uhićeni profesor iz Afere „Geodezija“ bio šef njihove stranačke organizacije u Velikoj Gorici, kandidat za zamjenika ZG župana & kadar od povjerenja u državnim tvrtkama. Milanović je taj koji je kršio Ustav Republike Hrvatske skupa sa svojim ljevičarskim jatacima. Mi smo, za razliku od njega i njegovog SDP, uvijek unutar ustavnih okvira.

Pretpostavljam da čak ni Milanović nije toliko „dekoncentriran“ da bi dopustio da SOA ostane bez čelne osobe, no propustio je prije 2 mjeseca imenovati Markića na puni mandat nakon što smo mi prihvatili njegov prijedlog da general Kundid bude načelnik Glavnog stožera.
Neke su stranke ozbiljne i odgovorne, a neke, poput #MOST, neozbiljne su i neodgovorne. Još nisu politički sazreli, a vjerojatno nikada neće. To nije dobro za njih.

You may also like

Verified by MonsterInsights