Home Izdvojeno Bill Gates: Preko Covid cjepiva čipiram ljude? Čekajte, stvarno u to vjeruju? Pa to je ludo. I zlo

Bill Gates: Preko Covid cjepiva čipiram ljude? Čekajte, stvarno u to vjeruju? Pa to je ludo. I zlo

by Ante R.

Nitko ne bi mogao predvidjeti da ćemo ja i dr. Fauci biti toliko istaknuti u tim doista zlim i suludim teorijama. Jako sam iznenađen zbog toga. Nadam se da će to prestati, rekao je suosnivač Microsofta Bill Gates nakon što je shvatio koliko su društvene mreže preplavljene teorijama zavjere koje se možebitno kriju iza pandemije Covida-19.

U intervjuu za Reuters, Gates je rekao da su milijuni internetskih postova i ‘ludih teorija zavjere’ o njemu i o vrhunskom američkom stručnjaku za zarazne bolesti Anthonyju Fauciju vjerojatno djelomično nastali ‘zbog kombinacije zastrašujuće virusne pandemije i porasta upotrebe društvenih medija’. Također, naglasio je kako bi želio istražiti što se sve krije iza toga.

Poslušajte ga u videu:

Ovaj milijarder, koji je 2014. godine odstupio s mjesta predsjednika korporacije Microsofta, je putem zaklade Billa i Melinde Gates preusmjerio najmanje 1,75 milijardi dolara globalnom odgovoru na pandemiju. To uključuje financijsku podršku nekim proizvođačima cjepiva, dijagnostici i potencijalnim načinima liječenja.

Otkako je pandemija započela prije nekih godinu dana, milijuni različitih teorija proširili su se internetom – od dezinformacija o korona virusu i njegovom podrijetlu do motiva onih koji rade u borbi protiv njega.

Jedna od teorija je da su Fauci i Gates stvorili pandemiju kako bi pokušali kontrolirati ljude, da žele profitirati od širenja virusa te koristiti cjepivo za umetanje mikročipova kojima potom ljude mogu pratiti.

– Vjeruju li ljudi zbilja u te stvari? – pita se Gates.

– Morat ćemo se o tome educirati i pokušati razumjeti. Kako sve ovo mijenja ponašanje ljudi? Zanima me na koje načine bismo to mogli svesti na najmanju moguću mjeru – dodao je.

Također, Gates je nahvalio Faucija i Francisa Collinsa, čelnika američkog Nacionalnog zavoda za zdravstvo, kao ‘pametne i divne ljude’. Rekao je da se raduje što će njih dvojica imati priliku raditi učinkovito i govoriti istinu pod novim vodstvom Joea Bidena.

– Uzbuđen sam zbog tima koji je Biden odabrao za suočavanje sa zdravstvenom krizom – prokomentirao je i napomenuo kako je zadovoljan i time što se SAD pod Bidenom ponovno pridružio Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, prenose 24sata.

You may also like