Home Izdvojeno Bruno Petković će i ove sezone predvoditi napad Dinama, osim ako……

Bruno Petković će i ove sezone predvoditi napad Dinama, osim ako……

by Ante R.

Dinamo više ne brine zbog izlazne klauzule koja stoji u Petkovićevom ugovoru, a prema kojoj ga može otkupiti klub koji za njega ponudi 2,5 milijuna eura. Jučer je prošao i taj dan do kada je vrijedila ta klauzula i nastao kraj maksimirske drame

Dinamov napadač Bruno Petković zacementirao je svoju poziciju u povijesti hrvatskog nogometa. Uz brojne velike trenutke tijekom svoje karijere, uvijek je bio jedna od ključnih karika u igri plavih i činio Dinamo gotovo nepremostivom preprekom ligaškim rivalima. Vidjelo se to i prošle sezone, kada su nakon ispadanja iz Konferencijske lige i Petkovića u punoj spremi nanizali pobjede i srušili Rijeku i Hajduk na putu do još jednog naslova prvaka.

Međutim, Dinamo je brinuo zbog izlazne klauzule koja stajala u Petkovićevom ugovoru, a prema kojoj ga može otkupiti klub koji za njega ponudi 2,5 milijuna eura. Dakako, to plavima nikako nije išlo na ruku pošto će htjeti jednog od svojih najboljih igrača prodati za što je više moguće. Prema saznanjima Večernjeg lista, na Maksimir nije stigla ponuda za Brunu Petkovića, a kako je jučer prošao zadnji dan kada je klauzula bila važeća, Dinamo će od danas moći postići puno bolju cijenu u slučaju eventualnog transfera.

Prema Transfermarktu, njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi oko 5 milijuna eura. Trenutno se nalazi na pripremama u Austriji, a prema svemu sudeći tamo će i ostati. Dakako, pitanje je koliko bi klubova moglo ponuditi Petkoviću ono što mu nudi Dinamo. U Zagrebu ima gotovo legendaran status, a to pokazuju i njegovi zahtjevi za dvostruko većom plaćom u slučaju potpisa za novi klub.

You may also like

Verified by MonsterInsights