Home Izdvojeno Brutalan odgovor Kujundžića Žarku Puhovskom na pokušaj petljanja u izbore za predsjednika ZO HDZ-a: Koja je to sad panika da ovaj politički plaćenik i džeparoš bude unajmljen protiv mene?

Brutalan odgovor Kujundžića Žarku Puhovskom na pokušaj petljanja u izbore za predsjednika ZO HDZ-a: Koja je to sad panika da ovaj politički plaćenik i džeparoš bude unajmljen protiv mene?

by Ante R.

Kandidat za predsjednika Zagrebačkog HDZ-a Ivan Kujundžić, brutalno se okomio na komentar Žarka Puhovskog objavljenog na portalu .

 

Njegovu objavu na facebooku prenosimo u cijelosti:

 

 

 

[ODGOVOR NA PUHOVSKOVO PETLJANJE U IZBORE ZA ZAGREBAČKI HDZ: ]
Otkud sad ovaj sotonski?
Tko je angažirao ovog plaćenika, tko je naručitelj?
Baš kad nisam mislio da sam toliko važan javio se yugo kiler i denuncijator i trajni zakupac na političku istinu. Lažni svjedok protiv Budiše i drugih nevinih studenata Zagrebačkog sveučilišta, 71-prvaša, kojima je živote uništio.
Tko sada plaća ovoga najamnika, Porfilija i BIA-e? Koja je to sad panika da ovaj politički plaćenik i džeparoš bude unajmljen protiv mene? Trajni mrzitelj Hrvatske odjednom postaje nacionalni politički pedagog, umjesto da je lustriran po kratkom postupku i izopćen iz javnog prostora! U paklu vlastite savjesti, on se javlja kao tribun istine i morala. Kao sužanj vlastitih laži trebao bi se pokriti da ga se ne vidi i ne čuje u našemu gradu!
Ovo doista doživljavam kao potrebu i priliku krenuti snažnije u pobjedu nad naručiteljima koji su unajmili ovakvo moralno ništavilo koje poput Lucifera predaje “moralni odgoj” sotonske filozofije hrvatskoj naciji!
Pedagog koji je jedino mogao predavati u gulazima i na Golom otoku sad predaje moral Hrvatima.
E, ovo me dvostruko motivira u borbi protiv naručitelja i ove moralne Strosotone!

 

You may also like