Home Izdvojeno Darko Milinović odgovorio Plenkoviću za jogurt revoluciju: Ja sam s puškom u ruci s mnogim drugima rušio tu jogurt revoluciju dok je Plenković gledao kako ginemo

Darko Milinović odgovorio Plenkoviću za jogurt revoluciju: Ja sam s puškom u ruci s mnogim drugima rušio tu jogurt revoluciju dok je Plenković gledao kako ginemo

by Ante R.

Darko Milinović bivši član HDZ-a, ministar i župan odgovorio je Andreju Plenkoviću na prozivku da su ga izbacili iz stranke nakon njegove “jogurt revolucije” izrečene na saboru HDZ-a u Lisinskom.

Kaže Plenković meni,jogurt revolucija.TO RECI SVOM GLAVNOM KOALICIJSKOM PARTNERU.ON JE TAJ JOGURT ZAJEDNO S TOBOM. Kad može biti toliko bezobrazan zaslužuje i takav odgovor. Jogurt revolucija dešavala se pod paskom Miloševića i SDSS-a njegovog glavnog partnera I TI NAS IZ LIKE USPOREĐUJEŠ S NJIMA. JEL TE IMALO SRAMOTA?Ja sam s puškom u ruci s mnogim drugima rušio tu jogurt revoluciju dok je Plenković bio u Bruxellesu i gledao izdaleka kako se stvara država,kako ginemo.

Što je radio Karamarku,a sada mu treba.Ejjjj Karamarko ! ! ! Zašto me izbacio? Jer imam kičmu. Nisam mu se htio pokoriti za Istanbulsku bio sam protiv,birao sam OBITELJ. Pet puta je odgađao izbore u Lici jer bi ja pobijedio a to mu nije pasalo.Bili smo u Zagrebu s jednim zahtjevom da opet ne odgodi izbore,samo to.Ja nisam imao anemiju kojom bi izbjegao poziv Tuđmana za boj. Što bi Plenković dao da je na svojoj koži osjetio kako se stvara država. Pobjegao je i izdaleka gledao kako ginemo. I ti spominješ jogurt revoluciju? Što nisi doveo Pupovca u Lisinski? Tvom Medvedu je bliži Pupovac nego Ćipe.
SRAMOTA, napisao je Milinović.

You may also like