Home Izdvojeno DOMOVINSKI POKRET OŠTRO OSUDIO NEMAR NADLEŽNIH VLASTI Poručili Tomaševiću i Plenkoviću: Ispričajte se obiteljima žrtava – vaše politike dovele su do eskalacije incidenata s migrantima!

DOMOVINSKI POKRET OŠTRO OSUDIO NEMAR NADLEŽNIH VLASTI Poručili Tomaševiću i Plenkoviću: Ispričajte se obiteljima žrtava – vaše politike dovele su do eskalacije incidenata s migrantima!

by Ante R.

Nakon brojnih pritužbi građana, a naročito građanki hrvatskog glavnog grada, Domovinski pokret oštro osuđuje reakcije nadležnih povodom skandaloznih i šokantnih događaja tijekom dočeka Nove 2024. godine na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića.

Svakog normalnog čovjeka, bez obzira na političko opredjeljenje, trebalo bi itekako zabrinuti kada nepoznata rulja i agresivni pojedinci, koristeći gužvu i svoj privilegirani manjinski položaj, fizički i pred očima zgroženih majki – zlostavljaju maloljetne djevojčice! Za svaku je osudu i najrigorozniju sankciju kada bilo tko, a u ovom slučaj evidentno – migranti, pipkaju djevojčice u dobi između 7 i 10 godina, kada s majkama dođu u trgovinu ili na piće u središte Zagreba.

Tijekom koncerta koji je organizirala zagrebačka lijeva vlast, na čelu s gradonačelnikom Grada Zagreba, Tomislavom Tomaševićem, zabilježen je upravo takav slučaj, kao i slučaj neprimjerenog i zakonom kažnjivog fizičkog kontakta cijele skupine (ne)poznatih odraslih osoba s djevojčicom od 13 godina! Njezina uplašena majka morala je od takve rulje sama spašavati šokirano dijete, nakon čega je potražila pomoć policije.

Domovinski pokret zbog ovako brutalno neprimjerenih i zakonom kažnjivih djela, traži promptne reakcije nadležnih vlasti i zaštitu svih hrvatskih građana, a naročito žena, djevojčica i sve naše djece. U konkretnom slučaju, s obzirom na to da na Trgu bana Josipa Jelačića postoje nadzorne kamere, od nadležnih gradskih i državnih institucija tražimo trenutačno identificiranje počinitelja navedenih nedjela, njihovo uhićenje i rigorozno kažnjavanje.

Također, ovim putem zahtijevamo službeno očitovanje Pravobraniteljice za djecu, također od MUP-a i Državnog odvjetništva tražimo pokretanje istraga po službenoj dužnosti, a od Tomislava Tomaševića i Andreja Plenkovića javne isprike obiteljima, čija su djeca bila izložena nasilju stranaca koje u Hrvatsku nije dovela naša politika, već politika Bruxellesa i drugih globalističkih centara moći kojima služe upravo Plenkovićev HDZ i Tomaševićev Možemo.

Ovu priliku također koristimo kako bi opetovano upozorili kako na Trgu sv. Marka u Zagrebu i dalje, u 2024. godini, odlukom Vlade RH, ostaje ograda koja dijeli odnarođenu “elitu” od običnih građana, umjesto da se preseli na naše granice, kako bi hrvatski narod i sve Europljane štitila od migranata, potencijalnih počinitelja kaznenih djela i zločina kojima smo, nažalost, morali svjedočiti i u novogodišnjoj noći u samom središtu hrvatskog glavnog grada Zagreba, poručuje Domovinski pokret u priopćenju za javnost.