Home Izdvojeno EKSKLUZIVNO Suradnik Hrvatskog glasnika razotkrio kriminal u Gradu Zagrebu pa završio na policiji i USKOK-u

EKSKLUZIVNO Suradnik Hrvatskog glasnika razotkrio kriminal u Gradu Zagrebu pa završio na policiji i USKOK-u

by Ante R.

Suradnik Hrvatskog glasnika objavio je otvoreno pismo u kojem je naveo moguće nezakonite i kaznene radnje gradske uprave Zagreba na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem. Donosimo otvoreno pismo i detalje.

Naime u svojim istraživanjima Aleksandar Saša Savić, otkrio dokaze o pljački Zagrebačkog Holdinga, točnije njegove podružnice ZG Parking, koju su počinili bivši zagrebački pročelnik Dinko Bilić i tadašnji pomoćnik za financije voditelja ZG Parkinga SDP-ovac Dinko Herman.

Pljačka se sastojala u tome da su njih dvojica falsificirali nalog bivšeg gradonačelnika Bandića kako bi se privatnoj tvrtki Urban Mobility d.o.o. omogućilo 30 povlaštenih (besplatnih) parkirnih karata za sve parkirne zone u Zagrebu (osim na Gornjem Gradu) tijekom razdoblja od 3 godine u (inače) tržišnoj vrijednosti najmanje 100.000 eura.

Navedena tvrtka je tih 30 povlaštenih parkirnih karata koristila za više od 90 vozila koje je tijekom tri godine “rotirala”, što je također nezakonito jer se povlaštena parkirna karta izdaje za određeno vozilo s određenom registarskom oznakom.

O svemu su temeljito informirane sve državne institucije, a uskoro će biti objavljeni detalji kaznene prijave, dok su za sada objavljeni svi dokazi (dokumenti, ispisi ekrana iz ZG Parkinga) koji su dostavljeni putem naše platforme za zviždače (www.zvizdac.org).

You may also like

Verified by MonsterInsights