Home Izdvojeno EUFORIJA U SPLITU Ivan Rakitić danas će službeno biti predstavljen novim igračem Hajduka.

EUFORIJA U SPLITU Ivan Rakitić danas će službeno biti predstavljen novim igračem Hajduka.

by Ante R.

Ivan Rakitić novi je igrač splitskog Hajduka! Objavili su sinoć u sitne noćne sate Majstori s mora. 36-godišnji bivši hrvatski reprezentativac trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor s Hajdukom i već od početka sljedećeg tjedna biti na raspolaganju treneru Gennaru Gattusu.

Rakitić u grad pod Marjanom stiže danas te će biti svečano predstavljen na konferenciji za medije čiji je početak zakazan u 19.30 sati u Bijelom salonu. Vjerujemo da navijači pripremaju poseban doček za Ivana, a preostaje vidjeti hoće li zasjeniti onaj Nike Kranjčara iz 2005. godine.
Također, kako neslužbeno doznajemo, Rakitić bi trebao nositi dres s brojem 11 na leđima, što je potvrdio i klub na svojoj službenoj stranici, stavivši Ivanovo ime pokraj broja 11.

Rakitić se odrekao vrtoglave cifre zbog Hajduka: Evo koliko će zarađivati u gradu podno Marjana
Ivan Rakitić trebao bi zarađivati oko 600 tisuća eura u Hajduku. Neslužbeno doznajemo da će Rakitić imati plaću oko 600 tisuća eura godišnje u Hajduku. Prema saznanjima, privatni sponzor će pokrivati velik dio njegove plaće. Samim time, Livaja ostaje i dalje neprikosnoven u svlačionici Hajduka po zaradi.

Ivan se tako odrekao saudijskih milijuna, točnije 15 milijuna eura po godini koliko je imao dogovoreno u prošlom klubu, Al Shababu. Očito da financije nisu bile nikakav prioritet našem bivšem reprezentativcu, već želja da živi i radi u Hrvatskoj, točnije u Splitu.

Foto Gol.hr

Rakitić će biti službeno predstavljen u nedjelju na svečanoj konferenciji za medije koja je zakazana za 19.30.
U karijeri je osvojio gotovo sve što se osvojiti može. Jedan od ključnih igrača u osvajanju srebra s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Osvajač Lige prvaka s Barcelonom, osvajač UEFA Superkupa, dvostruki osvajač Europske lige sa Sevillom, četiri osvojene La Lige, četiri Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo, Kup Švicarske, Kup Njemačke…

Najtrofejniji je igrač koji je ikada stigao u SuperSport HNL.
Odigrao je 323 službene utakmice za Sevillu, 310 za Barcelonu, preko 100 za Schalke 04, a na početku karijere nastupao je za Basel. U drugom dijelu prošle sezone prešao je iz Seville u saudijski Al-Shabab s kojim je sada raskinuo ugovor kako bi se priključio Hajduku gdje će nositi dres s brojem 11, piše Gol.hr

You may also like

Verified by MonsterInsights