Home Izdvojeno Eurosong zabranio komentare na društvenim mrežama zbog bijesa obožavatelja: ‘Hrvatska je pokradena’

Eurosong zabranio komentare na društvenim mrežama zbog bijesa obožavatelja: ‘Hrvatska je pokradena’

by Ante R.

Švicarski predstavnik Nemo s pjesmom “The code” pobjednik je ovogodišnjeg Eurosonga, a naš Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, završio je natjecanje na drugom mjesto s osvojenih 541 bodom. No, obožavatelji Eurosonga ogorčeni su na ovaj ishod.

Svoje nezadovoljstvo pokušali su izraziti u komentarima na društvenim mrežama Eurosonga, ali organizacija se pobrinula za to da sebe što više zaštiti. Naime, ograničili su komentiranje svojih objava i tako prouzročili još veći bijes.

“Ljudi, ne mučite se. Švicarska je osvojila samo stakleni trofej dok je Hrvatska osvojila srca svijeta”, jedan je od komentara. Dodali su kako je ovo dogodilo i prošle godine kada je trebala pobijediti Finska, ali je na kraju nagrada pripala Švedskoj.

‘Pravda za Hrvatsku’
Brojni obožavatelji već godinama zazivaju ukidanje žirija i glasanje samo i isključivo publike. “Suci su pokrali Hrvatsku. Oni su zaslužili pobjedu više nego itko ove godine”, piše razočarani obožavatelj Baby Lasagne iz Europe. Naglašavaju kako je Nemo bio peti izbor publike. Smatraju da je Švicarska pobijedila samo zato što je poslala nebinarnu osobu na natjecanje.

“Pravda za Hrvatsku i Nizozemsku”, zazivaju u komentarima. Napali su Eurosong i zbog objave o nebinarnosti jer smatraju kako nikada spol ili seksualnost nije bila naglašena nakon pobjede. “Karma je to što mu se trofej slomio jer ga nije zaslužio. Hrvatska je stvarni pobjednik Eurosonga 2024. godine. Točka”, jedan je od komentara.

ZAKULISNE IGRE LOBIJA Fanovi širom svijeta u nevjerici, društvene mreže gore ‘Lasagna, naš si pobjednik, Hrvatska je opljačkana!‘

“Sljedeće godine idem na Eurosong i reći ću da sam nebinarna osoba koja je ujedno i gey i pobijedit ću sigurno”, napisao je jedan pratitelj u bijesu. Neki su se zapitali i kako je bilo Švicarcima vidjeti da su pobijedili, a umjesto njihove zastave da se vijori nebinarna zastava dok Nemo izlazi na pozornicu. Svi su se složili da jedina stvar oko koje su odahnuli je da Izrael nije pobijedio, prenosi Direktno.

LUKAVI PLAN Pupovac žestoko prijeti: Ako manjine ne budu zadovoljne kadrovskim ili programskim prijedlogom, povući će svoju podršku vladi

Napali Zorana Pusića usred Zagreba: Tako grubo, krvoločno formulirano u zadnjih 20 godina nisam doživio

 

 

You may also like