Home Izdvojeno Fred Matić: “Pupovac će se vratiti s tisuću momaka”

Fred Matić: “Pupovac će se vratiti s tisuću momaka”

by Ante R.

Komentirajući moguću novu Vladu bez SDSS-a, kojeg Domovinski pokret nikako ne želi u većini, Fred Matić je ocijenio da će predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac naplatiti takvo poniženje

Europarlamentarac i član SDP-a Predrag Fred Matić kritizirao je molitelje i njihove aktivnosti na Trgu bana Josipa Jelačića gdje su se nasuprot takozvanim “klečavcima” opet okupili i kontraprosvjednici. S obzirom na aktualnu političku situaciju, kazao je, moguće je da će već iduće prve subote u mjesecu na Trgu s moliteljima biti i predstavnici Vlade.

Time se referirao na sve izgledniju novu Vladu HDZ-a i još desnijeg Domovinskog pokreta koji su na jučerašnjem tajnom sastanku u Sotinu “približili svoja stajališta”.

‘Pupovac će naplatiti ovo poniženje’
Komentirajući moguću novu Vladu bez SDSS-a, kojeg Domovinski pokret nikako ne želi u većini, Fred Matić je ocijenio da će predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac naplatiti takvo poniženje.

Kako su pali Walter, Most i propalo spašavanje vojnika Peđe

“Sve za vlast, sve za slast. Plenković će brzo sažvakati Domovinski pokret, a vjerujem da će se Milorad Pupovac vratiti s hiljadu momaka. Plenković će se prividno odreći SDSS-a dok ne sažvače DP. U životu sve ima cijenu i ne sumnjam da će SDSS debelo naplatiti ovo poniženje”, kazao je Fred Matić dodajući da za par mjeseci poniženja postoji cifra koja će ublažiti sve duševne boli, prenosi Danas.

VEĆINA JE SLOŽENA HDZ i Domovinski pokret imaju 80 ruku, nema SDSS-a u kojem vlada zavjet šutnje, oglasio se i Kajtazi

You may also like

Verified by MonsterInsights