Home Izdvojeno HDZ o Plenkovićevom korištenju policijskog plovila: “U kut stjerani Milanović vraća se starom receptu za bijeg od vlastite odgovornosti i baca u eter laži o drugima!”

HDZ o Plenkovićevom korištenju policijskog plovila: “U kut stjerani Milanović vraća se starom receptu za bijeg od vlastite odgovornosti i baca u eter laži o drugima!”

by Ante R.

HDZ se oglasio na društvenoj mreži povodom objave tjednika Nacional u kojoj se navodi da je premijer Andrej Plenković koristio policijski gliser, konkretno policijsko ophodno plovilo koje služi za nadzor mora i granica, za privatne potrebe i posjete Hvaru i Braču.

Odgovor HDZ-a prenosimo u cijelosti:

“Kada više ne zna kako braniti 348 letova vojnih helikoptera u nerazjašnjene svrhe, u kut stjerani Milanović vraća se starom receptu za bijeg od vlastite odgovornosti i baca u eter laži o drugima!

Resursi Ministarstva obrane nisu predviđeni da po Hrvatskoj voze dužnosnike, a kamoli za njihova privatna putovanja. To je svakome jasno, pa se sada, u nastojanju da se ”operu“ Milanovićevi grijesi, putem tjednika Nacional News Magazin očajnički pokušava u isti koš ubaciti i korištenje Vladinog aviona i policijskih plovila, koji su namijenjeni upravo za prijevoz dužnosnika! A pritom se i Milanović sam služi s oba od tih prijevoznih sredstava!

Službena policijska plovila koriste se za provođenje policijskih poslova osiguranja i zaštite domaćih i stranih štićenih osoba, što uključuje i njihov prijevoz ako je to potrebno, sukladno aktivnostima u kojima štićene osobe sudjeluju na obali ili otocima.

Dakle, kada god su premijer Andrej Plenković ili predsjednik Milanović i ostali dužnosnici iz 1. kategorije štićenih osoba iz zemlje ili inozemstva na nekom otoku, policijsko plovilo ondje je svakako prisutno radi provođenja mjera sigurnosti. Prisutno je i kada npr. Milanović dođe na Hvar vojnim helikopterom kako bi se družio s Dodikom.

Gradska galerija Sinja o Buljevoj zabrani izložbe: Radi se o grubom ograničavanju umjetničke slobode i napadu na neovisnost rada ustanove

You may also like

Verified by MonsterInsights