Home Izdvojeno Herman Vukušić razbio Pavličeka: Tko je tu žetončić, a tko diletant

Herman Vukušić razbio Pavličeka: Tko je tu žetončić, a tko diletant

by Ante R.

Ugledni hrvatski psihijatar i veliki borac protiv promjenu spola u Hrvatskoj kod maloljetnika i suradnik Vesne Vučemilović, predsjednice saborskog Odbora za obitelj, mlade i sport, komentirao je danas ponašanje predsjednika Hrvatskih suverenista koji nije uopće shvati da Vesna Vučemilović nije izišla iz stranke, već dala ostavku na sve funkcije u stranci. Objavu Hermana Vukušića prenosimo u cijelosti:

“TKO JE TU ŽETONČIĆ, A TKO DILETANT?
Vesna Vučemilović dala je ostavku na sve stranačke funkcije u Hrvatskim suverenistima, uz jasnu deklaraciju svojeg stava da “nikakav savez sa SDP-om i Možemo njoj ne dolazi u obzir”.

Predsjednik Suverenista, Marijan Pavliček, prozvao je potom dr. Vučemilović zbog nepoštivanja stranačke stege i predizbornih “antikorupcijskih” obećanja, aludirajući pri tome da će dr. Vučemilović biti jedna od 76 parlamentarnih ruku nove vlade HDZ-a i DP-a. Štoviše, posve neprilično ju je u tom smislu usporedio s notornim Zekanovićem.

Marijan Pavliček ili ima jako kratko pamćenje, ili je posvemašnji politički diletant ako je mislio da će hrabra žena poput dr. Vesne Vučemilović koja je protiv svih struja organizirala sjednicu saborskog Odbora za obitelj u cilju zaštite hrvatske djece od eksperimenata promjene spola u veljači prošle godine, sada ići u saveze s Ivanom Kekin i njoj sličnima, koji su spomenutu sjednicu bojkotirali i pri tome siktali niz uvreda i objeda na račun organizatora i izlagača.

Dr. Vučemilović cijeli svoj prošli mandat predano je posvetila borbi za temeljne demokršćanske i obiteljske vrijednosti, u okviru koje je i putem zaključaka jednog važnog parlamentarnog tijela željela pomoći medicinskoj struci da se postavi granica od 18. godina životne starosti za promjenu spola u Hrvatskoj.

Vučemilović napustila sve funkcije u Hrvatskim suverenistima! Imaju li HDZ i DP 76 ruku?

U tome su je spriječili upravo Ivana Kekin, Sandra Benčić, Peđa Grbin i svi oni drugi koji se trenutno nalaze na onoj strani političkog spektra kojem Pavliček (trenutno) inklinira. Pa sada ja pitam tko se tu drži svojih principa, a tko je čisti politički diletant”, piše doktor Vukušić.

Nakon novih uhićenja vezanih za Geodetski fakultet Ministrica poručuje: Zgrožena sam!

You may also like