Home Izdvojeno Hodak u samo par rečenica izazvao lavinu komentara: ‘Sve ih treba poslati u otadžbinu Vučiću

Hodak u samo par rečenica izazvao lavinu komentara: ‘Sve ih treba poslati u otadžbinu Vučiću

by Ante R.

Hodak se u najnovijoj kolumni dotaknuo direktora United Media, koja je vlasnik Nove TV i N1 TV, Duška Martića, sina ratnog zločinca Mile Martića koji je trenutno na studijskom “putovanju” u Haagu. “Naš Mile je tamo devedesetih raketirao Zagreb. Sjećate se ‘zvončića’, mrtvih i ranjenih”, upozorio je.

“Jednu ženu prognanicu koja se uspjela domoći Zagreba da se izvuče iz ‘ratnog pakla’. Milini zvončići su stajali života. I sad pomalo tragikomični zaključak. To je vrijeme, kad se ‘ozloglašeni’ Ivan Turudić s puškom u ruci suprotstavio Mili Martiću i njegovim četnicima”, poručio je Hodak.

Istaknuo je da je Turudić za oporbu čudovište, a Milin sin Duško je diša dviju TV-kuća koje “granatiraju” Turudića skoro isto tako žestoko k’o naš Mile Zagreb. Poručio je da je to paralelni slalom. “Svatko vozi svojom stazom, samo što je jedna puna leda. Oporba bez prestanka već mjesec dana ‘prekomjerno granatira’ Glavnog državnog odvjetnika jer nije povukao samo jedan mali taktički potez prije početka karijere”, napisao je.

‘Sve ih treba poslati u otadžbinu Vučiću po nagrade’
Naši su se čitatelji najviše uhvatili za dio teksta koji govori o Martiću. “Oduzeti mu pravo emitiranja u RH”, “Dok ih gledam i slušam kako histerično baljezgaju, pogotovo ženski dio, padaju mi na pamet ovakvi nadimci: Sagonja, Žilavka, Šamponka, Daska, Bova, Krečana, Longo, Graktalica, Petljanac… Za sada dosta”, “Živa istina”, “Još kad bi političari bojkotirali te TV kuće, a i gledatelji, ali neće i onda je to još jadnije”, neki su od komentara.

No, na tome nisu stali. “Sve voditelje i urednike tipa Rašeta, Pandžić, Martić, Dežulović, Tomić, Cijeli Index, poslati u otadžbinu Vučiću po nagrade, a stranim vlasnicima medija u kojima on caruju, oduzeti licencu, u Hrvatskoj, hrvatski”, komentirali su naši čitatelji.

Komentirajući saborsku zastupnicu i kandidatkinju za premijerku Sandru Benčić, Hodak je izrugao Benčićku na prosvjedu te je poručio: “Uvest ćemo diplome prije studiranja”. “Hahaha. Najbolja do sad. Ne mogu se pristat smijat. Bravo, bravo, bravissimo, Zvonimire. Ma, dalje od ovoga ni ne treba čitati”, poručila je čitateljica.

‘Za Možemo! i šestu ličku to nije bio događaj vrijedan slavlja’
Hodak se dotaknuo i svjetskog zlata Barakuda. “Opet se jednom pokazalo kako se u Hrvatskoj ogromna većina veseli uspjesima naših športaša. Naši vaterpolisti su osvojili svjetsko zlato u teškoj konkurenciji najboljih ekipa”, poručio je.

Rekao je da su ih na povratku dočekale tisuće oduševljenih ljudi u Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, ali ne i u Zagrebu”, poručio je. Ne zato što Zagrepčani nisu željeli pozdraviti i čestitati našim vaterpolistima, nastavio je Hodak, nego zato jer za “Možemo!” i šestu ličku to nije bio događaj vrijedan slavlja.

“Pa naravno, nego di drugo nego u našom junačkom pobjedničkom ‘rvackon Dalmaciji. Volimo naše sportaše kao što volimo sve naše sveto hrvatsko. 12, a možda i više igrača, uz Ivicu Tucaka izbornika, Šibenčanina, iz najsportskijega kraja na svitu, nenadmašne i nepobjedive sportske i ine biser hrvatske grane Dalmacije”, istaknula je čitateljica, piše Direktno.

You may also like