Home Izdvojeno Hrvatska je osvojila turnir pobjedom nad Egiptom,ali svi zaboravljaju jedno: Koji je ovo trofej koji je Modrić podigao s reprezentacijom

Hrvatska je osvojila turnir pobjedom nad Egiptom,ali svi zaboravljaju jedno: Koji je ovo trofej koji je Modrić podigao s reprezentacijom

by Ante R.

Hrvatska nogometna reprezentacija podigla je pehar pobjednika ACUD Kupa koji se održavao u Egiptu. U finalu su izabranici Zlatka Dalića pobijedili domaćina 4:2 iako je Egipat poveo već u 6. minuti.

Ramy Rabia bio je strijelac za oduševljenje na stadionu, ali ono nije dugo trajalo. Nikola Vlašić je već u 21. minuti s vrha šesnaesterca pogodio pod gredu za 1:1, a u 57. minuti je Bruno Petković zatresao mrežu glavom za preokret i vodstvo Vatrenih 2:1. Nakon njega poentirali su još Andrej Kramarić i Lovro Majer, dok je u sudačkoj nadoknadi Mohamed El Shami zabio za konačnih 4:2.

“Hvala dečkima na fantastičnih 10 dana. Hvala im na njihovom pristupu i ponašanju. Svi smo mi bili spremni i pripremali se da putujemo u Abu Dhabi, a onda se ipak išlo u Egipat. Nitko od igrača nije za to rekao ni riječ, svi su sve odradili profesionalno. Povratak iz rezultatskog minusa? Zaista je impozantno kada se tako vratiš u utakmicu. Onda još oni imaju šansu i pogode vratnicu, opet iz naših grešaka kod kratkih dodavanja koje moramo popraviti, ali opet se vratimo i uspijemo pobijediti”, govorio je nakon utakmice hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Iako je rekorder u broju nastupa za Hrvatsku reprezentaciju, Luki Modriću je ovo prvi put da je podigao trofej s hrvatskom reprezentacijom. Nevjerojatan podatak za igrača koji je osvojio sve s Realom što se osvojiti može.

You may also like