Home Izdvojeno Ima li kraja Milanovićevim lažima, Danas ga razotkrio Božinović

Ima li kraja Milanovićevim lažima, Danas ga razotkrio Božinović

by Ante R.

Ministar Unutarnjih poslova Davor Božinović bio je danas u ophodnji riječnim patrolnim brodom na rijeci Savi na mjestima koje su potencijalna mjesta za prelazak ilegalnih migranata državne granice te se tom prilikom osvrnuo na izjavu predsjednika Zorana Milanovića o pružanju zaštite Glavnom državnom odvjetniku i korištenju blindiranog vozila, točnije Mercedesa u te svrhe.

– Predsjednik Republike opetovano iznosi neistine i obmanjuje hrvatsku javnost. Za potrebe Glavnog državnog odvjetnika nije osigurano blindirano vozilo već uobičajeno vozilo koje koristi MUP u osiguranju štićenih osoba, izjavio je ministar Božinović.

EKSKLUZIVNO Suradnik Hrvatskog glasnika razotkrio kriminal u Gradu Zagrebu pa završio na policiji i USKOK-u

Njegovu izjavu potvrdili su i u MUP-u, koji navode da ga voze u jednom od automobila koji su na raspolaganju onom dijelu policije koji je zadužen za njegovo osiguranje.

Podsjećamo da je predsjednik Milanović u jednom od svojih bestijalnih, neargumentiranih i bijesnih izjava iznio da “ima saznanja” da je Glavnom državnom odvjetniku osigurano blindirano vozilo i to Mercedes da ga se štiti.

#image_title

 

You may also like