Home Izdvojeno IPAK JE U ŠOLDIMA SVE Šok u Splitu, Perišić odlazi u turskog velikana

IPAK JE U ŠOLDIMA SVE Šok u Splitu, Perišić odlazi u turskog velikana

by Ante R.

Kako se čini, Ivan Perišić ipak neće nositi dres Hajduka sljedeće sezone. Iako se činilo da su sumnje o eventualnom odlasku Perišića s Poljuda otklonjene produžetkom ugovora na još jednu sezonu, pojavila se informacija kako bi Split mogao zamijeniti Istanbulom!

Naime, u produžetak Perišićeva ugovora uključena je otkupna klauzula u visini od svega 200 tisuća eura, a može se aktivirati u periodu od 29. kolovoza do 5. rujna. Navedena cifra brojnim klubovima ne predstavlja financijski problem, stoga je za očekivati kako će broj interesenata biti popriličan.

Turski portal Yeni Safak prenosi ‘bombu’ kako je jedan od ozbiljno zainteresiranih klubova tamošnji velikan – Galatasaray. Opće je poznato kako Galatasaray preferira dovoditi velika nogometna imena iza kojih su one najbolje godine, a nije im strano takvim igračima ponuditi i bogate ugovore.

Tako su u posljednjim godinama doveli ‘veterane’ poput Maura Icardija, Driesa Mertensa, Hakima Ziyecha i brojna druga poznata imena. Primjera radi, Icardi predvodi platnu listu ‘Galate’ s godišnjom plaćom od šest milijuna eura, a Mertens i Ziyech zarađuju oko tri milijuna eura po sezoni.

Za pretpostaviti je kako bi i Perišiću bila ponuđena godišnja plaća u sličnim iznosima, a spomenuti turski medij tvrdi kako je hrvatski reprezentativac ostao iznenađen pozivom Galatasaraya te nema ništa protiv potpisivanja zadnjeg velikog ugovora u karijeri.

Podsjećamo, Perišić broji čak 35 godina, a u Hajduku igra za simboličnu plaću od jednog eura po sezoni, prenosi SK.

You may also like

Verified by MonsterInsights