Home Izdvojeno Istaknuti Tuđmanovi suradnici: ‘HDZ se davno odrekao prvog predsjednika’

Istaknuti Tuđmanovi suradnici: ‘HDZ se davno odrekao prvog predsjednika’

by Ante R.

Hrvatski domoljubni zbor „Franjo Tuđman“ danas je objavio proglas u kojemu je dao jasnu i nedvosmislenu potporu Domovinskom pokretu na izborima koji će se održati iduće srijede. Članovi Hrvatskoga domoljubnog zbora “Franjo Tuđman” istaknuti su suradnici prvoga hrvatskog predsjednika Stjepan Tuđman, Željko Olujić, akademik Ivan Aralica, akademik Josip Pečarić, akademik Kuzma Kovačić, Antun Mateš i mnogi drugi članovi.

Proglas prenosimo u cijelosti:
“Čestiti hrvatski narode, Hrvatski domoljubni zbor „Franjo Tuđman“, inicijativa je čiji je zadatak i cilj očuvanje i baštinjenje političkih, znanstvenih i državničkih vrijednosti utemeljitelja moderne hrvatske države, prvoga hrvatskog predsjednika. Tada je to vrijeme stvaranja Republike Hrvatske, vrijeme borbe za neovisnost i međunarodno priznanje, vrijeme oslobađanja od velikosrpskog agresora bilo izazovno i bremenito. Time je i izvojevana pobjeda u Domovinskom ratu i ostvarenje stoljetne težnje o slobodi bilo veličanstvenije.

Plenkovićeva ili Milanović-Grbinova koalicija su iste
Danas je naša zadaća podsjetiti sve naše građane upravo na ono što je dovelo do stvaranja i obrane Republike Hrvatske, na hrabrost, domoljublje i snagu zajedništva.

Upravo uoči parlamentarnih izbora glavni mediji u Hrvatskoj nastoje nas uvjeriti da će vlast osvojiti ili Plenkovićeva ili Milanović-Grbinova koalicija. Te dvije političke opcije – tobože konfrontirane – zapravo su vrlo slične: obje su antisuverenistička i anacionalne. Dakle, tu njihovu nesretnu dvojbu ne treba rješavati tako da odlučujemo što je za hrvatsku manje zlo, već podrškom jedinoj pravoj domoljubnoj stranci, a to je Domovinski pokret. Domovinski pokret politička je stranka koja njeguje i zagovara baštinu Franje Tuđmana, poštuje dignitet Domovinskog rata i njegovih žrtava, podržava tradicionalne vrijednosti, skrbi o obitelji i dostojanstvenom životu, potiče važnost suvereniteta Republike Hrvatske.

DP: Glas za Plenkovića je glas za silovatelje i ratne zločince, da i dalje budu na slobodi

Prema svim istraživanjima javnog mnijenja, na nadolazećim je izborima Domovinski pokret treća politička snaga u Hrvatskoj koja okuplja čestite i razborite ljude čiji je primarni cilj dobrobit hrvatskog naroda i hrvatske države, a što se vidi iz samog njihovog programa. Zato u srijedu, 17. travnja, izađimo masovno na izbore i dajmo povjerenje listama DP-a u svim izbornim jedinicama kako bi što više njihovih kandidata ušlo u Sabor, jer to je jedino jamstvo da bi se u Lijepoj našoj konačno opet provodila istinska hrvatska politika!

Bog i Hrvati

#image_title

DP: Glas za Plenkovića je glas za silovatelje i ratne zločince, da i dalje budu na slobodi

You may also like