Home Izdvojeno Iz Njemačke stigao video posvećen Jošku Gvardiolu. Pogledajte kako su se Nijemci naklonili fantastičnom Hrvatu.

Iz Njemačke stigao video posvećen Jošku Gvardiolu. Pogledajte kako su se Nijemci naklonili fantastičnom Hrvatu.

by Ante R.

Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva, tamo nas čeka Japan, a jedan od najzaslužnijih za rezultat koji je odveo Vatrene u nokaut fazu bio je Joško Gvardiol.

20-godišnji hrvatski branič protiv Belgije (0:0) je u četvrtak odigrao fantastičnu utakmicu, oduševio je i stručnjake i navijače, a prema mišljenju čitatelja Sportskih novosti bio je naš daleko najbolji pojedinac na travnjaku.

– Pa dobro, nisam heroj, ali drago mi je što mi Lukaku nije zabio. Ide mi s tom maskom, možda je neću ni skinuti do kraja karijere – između ostalog je rekao stoper Vatrenih i njemačkog RB Leipziga iz kojeg je nakon utakmice Hrvatske i Belgije stigao jedan video posvećen najskupljem hrvatskom nogometašu.

Nijemci su, naime, objavili uradak na kojem možemo vidjeti Gvardiola s natpisom “besplatni zagrljaji” te brojim kadrovima koji prikazuju njegove fantastične reakcije s travnjaka.
VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

You may also like