Home Izdvojeno JE LI OVO GLUPOST GODINE Sinčić: “Postoji li bolji kandidat od Kolakušića za premijera”

JE LI OVO GLUPOST GODINE Sinčić: “Postoji li bolji kandidat od Kolakušića za premijera”

by Ante R.

Zastupnik Europskog parlamenta Ivan Vilibor Sinčić koji je nosio listu u Prava i pravde u VIII izbornoj jedinici nakon poraza na parlamentarnim izborima oglasio se na Facebooku i poručio da mu je žao što se desne stranke nisu ujedinile

“Žao mi je”, izrazio je žaljenje zbog ovog što se dogodilo Mostu, ali i DP-u. “Žao mi je i zbog ovog što radi Domovinski pokret. Žao mi je i zbog Karoline“, kazao je te je poručio da su zajedno mogli sastaviti novu vladu. “Zajedno smo mogli sastavljati Vladu. Mislav (Kolakušić) je kvalitetan kandidat za premijera. Bilo bi mjesta za sve kvalitetne ljude i u Saboru i u Vladi i na listama za EP”, napisao je, a zatim je poručio da je da svi skupa imaju jako malo.

Rekao je da svi skupa sad imaju jako malo, a najmanje imaju hrvatski građani. “Tragično je što nitko nije naučio na našim pogreškama, a najgore je što građani nakon svake naše pogreške, namjerne ili nenamjerne, gube vjeru u promjene i u vlastitu prosudbu”, objavio je te je poručio kako neće opravdavati ono što se dogodilo Živom zidu.

Sinčić je pojasnio na to da je ušao “zelen” u politiku te da je sazrio od tada, ali da mnogi za koje je mislio da su iskusniji nisu. “Ali mi smo krenuli u političku arenu s velikima kad smo imali 20 godina. Nismo tada imali ni dovoljno kapaciteta ni znanja ni zrelosti. Sazreli smo u ovih nekoliko godina, a čini se da mnogi iskusniji od mene nisu.

‘Umjesto ujedinjenja imamo svađe i podjele’
“Umjesto ujedinjenog suverenizma, imamo opet svađe, podjele, napade i HDZ na vlasti. Sve se to moglo izbjeći s malo manje egoizma prije koji mjesec. Još uvijek se može. Domovinski pokret još uvijek može reći – idemo na nove izbore. Mislav nije čovjek koji odbacuje”, istaknuo je te je dodao da još uvijek mogu pobijediti HDZ. “I svi zajedno još uvijek možemo pobijediti zločinačku organizaciju, imati svog premijera, Vladu koja će raditi u interesu Hrvatske i priliku da ne izgubimo još četiri godine i još barem 200.000 Hrvata”, zaključio je.

Poručio je da Pravo i pravda na izbore izlazi samostalno. “Svaki postotak više Mislavu će dati veće šanse da izgradi što jaču stranku. Jer Vlada, ako se i sastavi, neće potrajati. A bolje od Prava i Pravde, budimo iskreni, nema. Postoji li bolji kandidat od Mislava Kolakušića trenutno?”, upitao je Sinčić, prenosi Direktno.

You may also like

Verified by MonsterInsights