Home Izdvojeno KAKO ĆE REAGIRATI ARMADA? Partizan osniva Klub navijača u Rijeci: Sve je službeno potvrđeno na klupskim stranicama

KAKO ĆE REAGIRATI ARMADA? Partizan osniva Klub navijača u Rijeci: Sve je službeno potvrđeno na klupskim stranicama

by Ante R.

Kako stoji na službenim stranicama beogradskog kluba, u Rijeci se osniva klub navijača Partizana koji će okupljati sve simpatizere “Crno-bijelih” s Kvarnera i Istre.

Ova vijest će sigurno odjeknuti. Ova za mnoge kontroverzna odluka je donesena na sastanku u klupskim prostorijama u Beogradu, i to na inicijativu bivšeg nogometaša Partizana Refika Kozića. Ovo nije sve. Dogovoreno je i da će na budućim međunarodnim utakmicama Partizana biti organiziran jedan do dva autobusa navijača iz Rijeke i okolice. Također, moguć je dolazak mlađih selekcija na ljetne i zimske pripreme diljem Istre.
Veliki je to korak za Partizan u Hrvatskoj, a prema gore navedenom, očito je da u Rijeci postoji interesa za Partizan i njegove nogometne aktivnosti.

Kako će reagirati Armada
Ostaje pitanje kako će reagirati Armada. Rijekini navijači sigurno neće blagonaklono gledati na činjenicu kako im je u gradu otvoren klub navijača jednog od najmržih klubova uopće. Podsjetimo, Partizan je ove sezone uspješniji od često favorizirane Crvene Zvezde. U prvenstvu su se sastali prošlog vikenda uz remi, pa je tako Partizan ostao prvi, s bodom prednosti.

Crno-bijeli dominiraju nad gradskim rivalima i u košarci. Ovogodišnja Euroliga gotovo sigurno neće vidjeti Zvezdu u doigravanju, a Partizan i dalje ima realne šanse to ostvariti, prenosi Direktno.hr.

You may also like