Home Analiza Kakvo će noćas biti nebo iznad Irana? Sprema li se potpuno uništenje iranskih nuklearnih postrojenja?

Kakvo će noćas biti nebo iznad Irana? Sprema li se potpuno uništenje iranskih nuklearnih postrojenja?

by Kristina B

Piše: Domagoj Franić

Izrael je prenio poruku Teheranu preko jedne europske zemlje. Svaki napad na izraelske civile rezultirat će trenutačnim i potpunim uništenjem svih iranskih nuklearnih postrojenja.

Vidjet ćemo hoće li večeras biti raketnog napada na Izrael… Sudeći po raspoređivanju EW uređaja u Iranu za obranu od F35I, moguće je da se Iranci toga pribojavaju…

Mislim kako je ova poruka Izraela ciljana i poslana upravo zbog toga da se dobije legitiman razlog napada na iranska nuklearna postrojenja. Ne bi bilo prvi put da se to dogodi, a budući da vjerujem kako je Iran vrlo blizu stvaranju nuklearne bombe, ovo je odavno smišljeni scenarij da se provede napad. Očito se i smaknuće vođe Hamasa zbog toga dogodilo upravo u Teheranu, da ih se ismijava i povrijedi, natjera na bjesomučnu osvetu.

OPET STERILIZACIJA U KNINU Puno manje ljudi u Kninu nego inače, branitelji ogorčeni: Puste nas kad je sve gotovo

Vrlo perfidno, Izrael (uz podršku, naravno), dovodi Iran u vrlo nezahvalnu situaciju. Napasti Izrael i riskirati uništenje postrojenja za razvoj svog nuklearnog oružja ili ne napasti i ispasti kukavica u očima saveznika diljem Bliskog Istoka, nepovratno uništiti “image” pokrovitelja – prije svega terorizma.

Noćas će biti vrlo zanimljivo vidjeti nebo iznad Irana. Hoće li biti osvjetljeno tragovima projektila ili samo čisto, zvjezdano nebo…

Iran je u šah-mat poziciji, ma koliko glumili velesilu. Zato im je danas u posjetu i potporu stigao i “Veliki Šojgu”…

You may also like

Verified by MonsterInsights