Home Izdvojeno Karamarko: Kumrovec je zagorski Disneyland. Ovo je antihrvatska politika, gdje je Vlada sa zakonskim rješenjima?

Karamarko: Kumrovec je zagorski Disneyland. Ovo je antihrvatska politika, gdje je Vlada sa zakonskim rješenjima?

by Ante R.

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Facebooku se osvrnuo na “proslavu” dana mladosti u Kumrovcu.
Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Kumrovec danas, dva dana nakon rođendana jednog od najvećih svjetskih zločinaca Josipa Broza Tita. Hm, mali hendikep – i ja sam rođen na taj dan i pokojni Miro Tuđman (preživio sam nekako)… Kažu da je bilo nekoliko tisuća ljudi iz cijele Jugoslavije, adekvatne ikonografije i odgovarajućih maligana. Bunika je odradila svoje. Gledam face i čitam govore… Ako spomenem riječ infantilnost, napast će me, s pravom, zaštitnici hendikepiranih.

Zato bih radije progovorio o zločinačkoj, nečovječnoj, antihrvatskoj organizaciji nimalo bezazlene pozadine. Poslušati govor načelnika Kumrovca, župana Krapinsko-zagorske županije ili notornog Habulina, ugođaj je dostojan nekakvog Disneylanda. Koga vi drugovi podcjenjujete i pravite blesavim? No, nisu oni krivi. Njima, tako okljaštrenima je dopušteno da rade to što rade. Gdje je hrvatska vlada koja je davno trebala, akceptirajući sve rezolucije o komunističkim zločinima, donijeti zakonska rješenja? Npr Lex Tito…

Vlada nema vremena baviti se ovim ‘problemčićima’ ili je na tragu izdajničke, antihrvatske politike kad su u pitanju monstruozni komunistički zločini za koje je odgovoran kumrovečki kmet Josip Broz Tito? No, ničija nije do zore”, napisao je.