Home Izdvojeno Kninska kraljica poslala dopis Ravnateljstvu policije. Traži pokretanje unutarnje kontrole zbog curenja informacija

Kninska kraljica poslala dopis Ravnateljstvu policije. Traži pokretanje unutarnje kontrole zbog curenja informacija

by Ante R.

Hrvatski glasnik u posjedu je dopisa Josipe Plestić, nekada Rimac kom traži od Ravnateljstva policije i načelnika Nikole Miline hitno pokretanje unutarnje kontrole zbog curenja podataka iz istrage. Tom prilikom Josipa Plestić piše:

Pośtovani
Posljednjih dana svjedočimo medijskom linču, započetom u dnevnoj tiskovini “Jutarnji list” nakladnika Hanza media d.o.o., a na temu mojih osobnih poruka koje su izvučene iz telefona koji mi je oduzet prilikom uhićenja 29. svibnja 2020. Objavljene poruke nisu ničime vezane za postupke koji se vodi prati mene, već su osobne prirode.

Poruke su izuzete Iz mog mobitela putem računalnog programa CELLEBRITE PARSER” kojeg u RH koristi jedino i isključivo MUP RH, tj. ustrojstvena jedinica UKP tj. PNUSKOK. Moja prepiska, tj poruke objavljene u Jutarnjem listu nedvojbeno su izuzete putem navedenog programa, što se jasno vidi specifično zeleno i plavo obojenim dijelovima teksta. Za napomenuti je da je moj mobitel i dalje pohranjen u službenim prostorijama PNUSKOK-a a da digitalnu koplju istog posjeduje PNUSKOK.

Slijedom gore navedenih činjenica, nedvojbeno se może utvrditi da prepiska objavljena u Jutarnjem listu dolazi upravo iz programa za prijenos podataka s uređaja a provodio ga je PNUSKOK. Ako uzmemo u obzir da u PUZ-u, Sektoru kriminalističke policije, |jednom od ustrojstvenih jedinica rukovodi policijski službenik Goran Krznarić, suprug Ane Hanžeković Krznarić, članice uprave Hanza medije d.o.o. nakladnika Jutarnjeg lista, sasvim je jasno do kuda cure informacije. S apsolutnim i potpunim pravom smatramo da gosp. Krznarić koristeći svoj položaj i poznanstva unutar UKPa, MUP-a RH, nedvojbeno može doći do sadržaja digitalnog medija na kojem je pohranjen moj mobitel, a time poruke koje su izišle u Jutarnjem listu.

#image_title

You may also like

Verified by MonsterInsights