Home Izdvojeno KREATORI ISTINE Karlo Kolesar: Tko su dobitnici a tko luzeri Krimske platforme u Zagrebu?

KREATORI ISTINE Karlo Kolesar: Tko su dobitnici a tko luzeri Krimske platforme u Zagrebu?

by Ante R.

🔹️U večerašnjoj emisiji “Kreatori istine” gostovao je hrvatski ekonomist i komunikolog, predavač na Bernaysu Karlo Kolesar, a tema je bila skup Krimske platforme u Zagrebu, unutarnji i inozemni medijski i politički odjeci, s naglaskom na reakcije i ulogu nekoliko hrvatskih medija oko toga događaja, te na naročito istaknute poruke nekolicine političara.

🔹️Kolesar je uvodno objasnio realne potencijale ovakvog međunarodnog skupa u Hrvatskoj i refleksije takvog događaja na konkretan život hrvatskih ljudi i hrvatskog naroda u cjelini.

🔹️Zatim su se sugovornici uz razgovor o najvažnijim aspektima toga događaja osvrnuli na ponašanje nekolicine medija u Hrvatskoj oko skupa Krimske platforme, te oko saborske rasprave o Deklaraciji o BiH.

🔹️Kako su veliki svjetski mediji reagirali na skup, kako HRT i ostale televizije s nacionalnom koncesijom, a kako Jutarnji list, Večernji list, Index.hr, Net.hr, Narod.hr, Dnevno.hr, te 24sata?

🔹️Čije su političke poruke odskakale iz opće suglasnosti oko značaja skupa, zašto se lagalo o nepozivanju oporbe, je li Milanovićev odnos prema Nenci Pelosi koristan Hrvatskoj ili ne, što je svrha reakcija MOST-a i Nine Raspudića na skup i pogotovo oko aktivnosti Vlade oko statusa hrvatskog naroda u BiH?

🔹️Tko je skup i odjeke skupa koristio za prljave podvale i kampanje za unutarnjo-političke potrebe?

🔹️”Kreatori istine” s konkretnim primjerima medijskog i političkog poštenja i nepoštenja. Vrijedi pogledati!

You may also like