Home Izdvojeno KRŠITELJ USTAVA NE ODUSTAJE Pakleni plan Zorana Milanovića i njegovog poslušnog prijatelja Ivana Penave

KRŠITELJ USTAVA NE ODUSTAJE Pakleni plan Zorana Milanovića i njegovog poslušnog prijatelja Ivana Penave

by Ante R.

Unutarstranački izbori u Domovinskom pokretu, pakleni je plan Zorana Milanovića, Masterminda s Pantovčaka, šaptača paunovima i predsjednika Domovinskog pokreta na daljinski upravljač Ivana Penave.

Unutarstranački izbori u Domovinskom pokretu 31. kolovoza, ne datum nije slučajan, on je pomno odabran da se dobije na vremenu. Plan je da Penava u potpunosti preuzme Domovinski pokret s pomoću svoje vukovarske struje, eliminira Marija Radića i njegove ljude, te da s ostatkom poslušnika sruši Vladu i izazove nove parlamentarne izbore. Cijela priča složena je na Pantovčaku jer kršitelj Ustava nije odustao od namjere da preuzme vlast kao premijer, jer njemu je mjesto predsjednika države samo rezervna opcija.

Ignoriranje partnera iz vlade i senior partnera i odlazak kod svog prijatelja Zorana, i to uz pratnju nekih dužnosnika i saborskih zastupnika, jasno pokazuje Penavine namjere i pakleni plan koji su vjerojatno uz smuđa s Dunava skovali drugari Zoki i Ivan. Naravno sve je to račun bez krčmara koji im se može obojici obiti o glavu jer podcjenjuju protivnike i u Vladi i u stranci.

Kršitelj ustava zna kako će Plenković reagirati kada Penava po dogovoru, ako, jednim velikim ako preuzme potpunu kontrolu u stranci i eliminaciji ljudi koji su ga instalirali na mjesto predsjednika, a on pomislio da je Bogom dan, mesija i pobjednik izbora u kojima je zapravo bio prosipatelj mandata i gubitnik. Stranku je do dobrog rezultata vodio Radić, a on svojim nerazumnim potezima zapravo uništavao.

Onog trenutka kada nastane stani pani, oni koji su zasjeli u saborske fotelje i plaću veću od 4000 eura dobro će razmisliti hoće li sudjelovati u Penavinom paklenom planu, tako da će prije odletjeti on, a ne srušiti vladu kako su smislili na Pantovčaku on i njegov drugar.

Milanović je smislio plan, srušiti vladu u kolovozu, održati izvanredne parlamentarne izbore, srušiti Plenkovića i uz pomoć udruženih Ćuprijaša i ostataka Vukovarskog DP-a formirati većinu, a kršitelj Ustava će se ponašati uljuđeno, bez miješanja, ne ponavljajući greške i samo čekati trenutak da kaže odustajem od kandidature za predsjednika države i postajem predsjednik Vlade. Sve to izgleda kao savršen plan, ali račun izostavlja krčmar koji mirno sjedi iza šanka i slaže račune.

SVE OPCIJE NA STOLU Penava nazočio prijemu kod Milanovića, tim činom potvrdio prijateljstvo s Milanovićem i nelojalnost Vladi čiji su partneri. Reagirala i poznata novinarka

Niti Milanović niti Penava ne razumiju da o sudbini Vlade neće odlučiti izbori u Domovinskom pokretu već ručice u saboru i razum zastupnika koji su svjesni da im fotelje neće biti sigurne na novim parlamentarnim izborima i da je njihov pakleni plan u stvarnosti klađenje na krivog konja. Tko je to, pa to svi znaju.

VEČER LUDILA NA PANTOVČAKU Rojs napao najpopularnijeg ministra u Vladi: “Medvedu skidam kapu, a ovaj napuhanko ništa”

Jaca Kosor divlja po X-u, oplela po Kolindi jer je navijala za Donnu, pa za koga je trebala

You may also like

Verified by MonsterInsights