Home Izdvojeno Ljubić & Vlahović – O državnom Faktografu 2, gafovima Vlade, ” ruskom” bujičarenju Lovrena

Ljubić & Vlahović – O državnom Faktografu 2, gafovima Vlade, ” ruskom” bujičarenju Lovrena

by Ante R.

O DUPLIRANJU FAKTOGRAFA S 1.5 MLIJUNA EURA, HEP-U, LOŠIM PORUKAMA VLADE I BUJIČARSKOM DIVLJAŠTVU

U večerašnjoj emisiji “Kreatori istine”, razgovaralo se, tragom pisma zastupnice Vidović Krišto o nevjerojatnom ponašanju HEP-a i financiranju blagdanskih poruka u medijima, o stvaranju novog “Faktografa” pod kontrolom čudne aktivističko-institucionalne i medijske skupine s golemih 1.5 milijuna Eura.

Analizirali smo komunikacijske gafove Vlade i Plenkovića oko obnove razorene Banovine, pričali o reakcijama javnosti i državnih institucija na upozorenja i otkrića u “Kreatori istine”, zatim o autogolovima koje Domovinski pokret i Bujica već na dnevnoj frekvenciji zabijaju svome stvarnom meceni Vujnovcu, pogotovo oko sve ozbiljnijih informacija o pozadini Lovrenovog dolaska u Bujicu.

Je li Lovren, usprkos upozorenja HNS-a da se skloni iz medija oko umjetno producirane javne polemike nastale pod rukopisom Bujanca i Babića, bio primoran postupiti suprotno i ima li veze vlasnik njegovog kluba i Vujnovčev strateški partner s tim? Jesu li Radić, Penava i društvo smjeli glasovati za obuku ukrajinskih vojnika?

Gledatelji će moći vidjeti primjere divljaštva i primitivizma u komentarima na uvođenje Eura, primjere izvrsnih državnih odluka potaknutih ozbiljnim i sadržajnim javnim raspravama, te se još jednom suočiti s fenomenom tzv. desnog gubitništva o čemu se razgovara u svim emisijama.

Za kraj, vidjet ćete i detaljnu analizu komentara Sanje Modrić, dugogodišnje mainstream perjanice o podmukloj manipulaciji i lažima koje se desetljećima plasiraju u hrvatski javni prostor o samim temeljima hrvatske državnosti i strateškim nacionalnim interesima.

Zašto niti jedna od institucija koje, ne bez blagoslova Vlade, financira EU s milijun i pol Eura kako bi ispravljali netočnosti i laži u javnom prostoru, kao ni aktualni Faktograf, nikada nisu reagirale na bezbrojne podvale koje u ovom tekstu iznova ponavlja Modrićka?
Tko je Martensa, na koga se poziva Modrićka podvalio Thompsonu i zašto?
“Kreatori istine” protiv magle nad Hrvatskom.

 

You may also like