Home Izdvojeno Luka Modrić više nije igrač Real Madrida.

Luka Modrić više nije igrač Real Madrida.

by Ante R.

Vijest koja je odjeknula nogometnim svijetom. Svu postavljaju pitanje što se događa i je li Florentino Perez izigrao i prevario hrvatskog maestra.

Do neki dan svi mogući mediji pisali su da Modrić ostaje na Santiago Bernabeuu još jednu godinu, da će – zbog odlaska Nacha Fernandeza – u slučaju barem jednog uspješnog podviga Reala postati i najtrofejniji nogometaš u povijesti kluba. Međutim, ugovor mu je istekao završetkom ovog tjedna. Prošle godine potpisao je do 30. lipnja 2024., kazaljka na satu je otkucala i kalendar pokazuje srpanj, a objave o Modrićevoj dodatnoj godini u Realu – nema!?

Postavlja se pitanje, zašto Real još uvijek ni o čemu nije obavijestio javnost. Zato na Transfermarktu trenutno stoji da je Luka Modrić igrač bez kluba, a i pratitelji diljem svijeta primijetili su čudnu situaciju. Tako je Real Madrid France, stranica navijačke baze Kraljeva u Francuskoj, istaknula da Modrić više nije član Reala.

Radi li se o nemaru kraljevskog kluba ili odluci Florentina Pereza da jednostavno ne produži ugovor s Modrićem, saznati ćemo vrlo brzo, no ni ako se Real ne odluči na produženje ugovora s Modrićem, čeka ga izdašna ponuda arapskih šeika i poziv da se vrati u klub svog odrastanja, Dinamo.