Home Izdvojeno MEDIJI U SRBIJI Legenda Zvezde preuzima Dinamo

MEDIJI U SRBIJI Legenda Zvezde preuzima Dinamo

by Ante R.

Damir Krznar bivši je trener Dinama. Nije preživio ispadanje od Rijeke u kupu, ali nije kao njegovi prethodnici dobio “cipelu”, već je sam osjetio poziv da jednostavno mora otići.

 

On je to nazvao i “pozitivnim šokom”, te se nada da će to donijeti i rezultatske promjene u klubu.

 

“Činjenica jest da rezultat nije tu, kako u Kupu tako i u prvenstvu, u kojem šepamo, a u vrlo tešku utakmicu s Hajdukom ulazimo poljuljani. Moj moralni čin je napraviti sve za momčad i za Dinamo, koji je uvijek na prvome mjestu, i moja procjena je da momčadi treba pozitivan šok.”, rekao je u razgovoru za Dinamov službeni YouTube kanal, te je dodao:

 

Vrući Krznar dao otkaz

 

“Možda sam ovog trenutka još vruć, ali neće se ništa promijeniti ni sutra i definitivno dajem ostavku s ciljem da momčad doživi mentalni šok, koji joj je potreban. Hvala na podršci navijačima koji su mi je davali i isprika onima koji nisu bili zadovoljni. Želim svu sreću novom treneru i Dinamu, čiji sam navijač bio od malih nogu i bit ću do duboke starosti. Mislim da je u ovom trenutku razlaz najbolja opcija”.

Mjesto trenera Dinama itekako je atraktivna pozicija, druga najatraktivnija poslije izbornika hrvatske nogometne reprezentacije u Hrvatskoj, ali i na ovim prostorima. Nije niti čudno da je umalo Matjaž Kek prihvatio izazov prije nekog vremena, a u igri su konstantno i najveća imena, piše Dnevno.hr

 

 

Željko Kopić postao je novi trener, bar privremeno, a za neko novo stalno rješenje dosta je atraktivnih imena na listi.

 

O tome se piše i u susjedstvu, u slovenskim medijima podsjećaju na priču o Keku, u Bosni i Hercegovini se spominje i Slaven Bilić, a iz Srbije se gura njihova bivša legenda.

You may also like