Home Analiza “Neuništvi heroj”: Prikupljaju se novi politički poeni na činjenici da je Trump preživio, u drugi plan pada tko je on zapravo!

“Neuništvi heroj”: Prikupljaju se novi politički poeni na činjenici da je Trump preživio, u drugi plan pada tko je on zapravo!

by Kristina B
Piše: Domagoj Franić
Malo ću se osvrnuti na događaj u Pensilvaniji…..
Na žalost, on se dogodio i dobro je što Trump nije teže stradao. Događaj je svakako za osudu i pokušaj ubojstva je neprihvatljiv u demokratskim društvima, ali ono što nije dobro je ono što posljedično nastaje u medijima…
Teoretičari zavjere i urote pronalaze sve moguće i nemoguće razloge ovom događaju, etiketiraju određene grupe ljudi, političare – bez ikakvih dokaza i razloga.
Događaj se već pokušava prikazati kao “stradanje pravednika” od strane režima. Ističe se da će se nastaviti “još jača borba za pravdu”, itd, itd…. Prikupljaju se novi politički poeni na činjenici da je Trump preživio, tako odvratno.
Krivica se indirektno prebacuje na stranu Demokrata, bez iti jednog dokaza, čak niti naznake zašto se događaj zbio. Radi li se o planiranom atentatu od strane neke organizacije ili samo o beskrajno ludom i nepromišljenom djelu mladića zaluđenog kojekakvim događajima na političkoj sceni SAD-a – nitko još ne zna.
Osobno mislim da se radi o ovome drugom jer ni jedan hladnokrvni ubojica ne puca čak 9 puta i ostaje na krovu do likvidacije.
Ovo je djelo psihički labilne mlade osobe, a takvih je, na žalost, Amerika prepuna. Sjetimo se mnogih suludih masakra koji se događaju u školskim ustanovama.
Informacije su već objavljene kako je FBI je napadača identificirao kao 20-godišnjeg Thomasa Matthewa Crooksa , koji je živio u Bethel Parku, Pennsylvania, oko 35 milja južno od mjesta okupljanja. Na mjestu zločina ubili su ga agenti tajne službe. Javni podaci pokazuju da je bio registriran za glasovanje kao republikanac, ali je dao malu donaciju demokratskoj skupini 2021.
Na žalost, politika je takva i pokušat će sretnu činjenicu da je Trump preživio od njega napraviti “neuništivog heroja” i supermana koji nastavlja “pravednu bitku”. Jer u toj politici nema mjesta činjenicama, a one govore da se kandidira kriminalac, silovatelj i lažljivac, bitno je samo pobijediti “neprijatelja”.
Umjesto da se pričekaju rezultati cijele istrage i ustanovi što je tako mladu osobu natjeralo na tako bezuman čin – vrše se osude i presude bez osnove.

You may also like

Verified by MonsterInsights