Home Izdvojeno Partijska komesarka prijeti HDZ-u: “I zbog toga svega, na sljedećim izborima, kad god oni budu, bit ćete poraženi.”

Partijska komesarka prijeti HDZ-u: “I zbog toga svega, na sljedećim izborima, kad god oni budu, bit ćete poraženi.”

by Ante R.

Oporba je u srijedu poručila da će danas zatražiti raspuštanje Sabora  jer su vladajući prešli crtu u nastojanju da zaštite koruptivna nedjela, dok se u HDZ-u vesele raspravi u kojoj će, kažu, pokazati svu bezidejnost rigidne lijeve oporbe. 

“Prešli ste crtu imenovanjem Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika i odlučili da zakonom spriječite javnost da sazna za vaša koruptivna nedjela”, poručila je Mirela Ahmetović iznoseći stajalište Kluba zastupnika SDP-a u slobodnim govorima.

Ocijenila je da vladajući nemaju odgovornost prema hrvatskim građanima, već odgovaraju isključivo Andreju Plenkoviću kako bi bili nagrađeni za svoju poslušnost.

Ahmetović je u nabrajanju desetaka afera vladajućih spomenula i to da ni nakon sto dana od prometne nesreće bivši ministar Mario Banožić još nema optužnice, ali zato policija uhićuje po kratkom postupku kad se Plenkoviću zaprijeti da će ga se gađati smrdljivim jajima.

“I zbog toga svega, na sljedećim izborima, kad god oni budu, bit ćete poraženi. Porazit će vas građanke i građani Hrvatske, oni isti koje nazivate radikalima. Oni će vam presuditi”, poručila je Ahmetović vladajućima.- Hina

You may also like