Home Izdvojeno Penava poslao poruku iz srca Istre: “Hrvatska budućnost počiva na marljivom radu i znoju hrvatskog čovjeka!”

Penava poslao poruku iz srca Istre: “Hrvatska budućnost počiva na marljivom radu i znoju hrvatskog čovjeka!”

"Vrijeme je da Istrijani ustanu i ostanu!"

by Ante R.

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava u sklopu nacionalne kampanje Domovinskog pokreta posjetio je danas Istarsku županiju te je na konferenciji za medije održanoj u Puli rekao kako, zajedno s tajnikom Domovinskog pokreta Josipom Dabrom, pruža punu podršku pobjedničkoj listi Domovinskog pokreta u toj XIII. izbornoj jedinici.

„Obišli smo danas naše OPG-ovce, poljoprivrednike, domaće ljude uBarbanu, u Šegotićima. Posjetili smo maslinik i privatnu radionicu kao podsjetnik da hrvatska budućnost počiva na „običnim“, „malim“ ljudima, na njihovom marljivom radu i znoju. Sve kreće od pojedinca i obitelji, a to najbolje vidimo na terenu. Krenuti s deset maslina je dovoljno zapokret“, poručio je Penava te dodao kako je to put koji Hrvatska treba slijediti.

„Naše ljude treba podržavati, a ne ih pritiskati. Moramo im omogućiti da proizvode, da svoje proizvode plasiraju u našoj Hrvatskoj i da žive od svoga rada. Ta priča koju ponavljamo bliska je narodu i našim ljudima, a uz kvalitetno vodstvo sigurni smo da će u Istri Domovinski pokret ostvariti sjajan rezultat te da ćemo iz dana u dan stjecati nove
članove. Vjerujem kako će se to pokazati već i na idućim lokalnim izborima“, dao je naglasiti predsjednik Penava.

Foto: Domovinski pokret/Ivan Penava u posjetu Istarskoj županiji

Predsjedniku Penavi na podršci se zahvalila i Božana Kristić, v.d. predsjednica Domovinskog pokreta Istarske županije te je, sigurna u odličan rezultat Domovinskog pokreta na parlamentarnim izborima, poručila kako je njezin moto: „obitelj, vjera i istina“. Vrijeme je za pokret! Domovinski pokret! Vrijeme je da Istrijani ustanu i ostanu!

You may also like