Home Izdvojeno Peternel poručio ministru gospodarstva: “S ponosom ću djecu i dalje učiti da ne treba krasti…”

Peternel poručio ministru gospodarstva: “S ponosom ću djecu i dalje učiti da ne treba krasti…”

by Ante R.

Igor Peternel oglasio se na društvenoj mreži povodom izjave ministra gospodarstva iz redova Domovinskog pokreta Ante Šušnjara na N1 televiziji u kojoj je kritizirao njegov izričaj.

Naime, prilikom gostovanja na N1 televiziji ministar gospodarstva Ante Šušnjar je izjavio: “Peternel se voli dičiti svojom akademskom titulom doktora znanosti. Porazno je kad doktori znanosti koriste takav izričaj, da smo mi banda… Jao nama kad nam takvi djecu uče. To je izričaj jednog doktora znanosti”

Ustvrdio je kako od Peternela dosad nije čuo takve riječi, ali da je očito da je u sebi držao puno toga. “U šali sam u subotu rekao da u SDP-u traje izborni proces pa da se može kandidirati tamo”, kaže. Ponovio je i kako smatra da je protuzakonito govoriti stvari poput onih koje je Peternel izgovorio. “Užasnut sam da se predavač na sveučilištu može tako izražavati. I njegova djeca će to slušati pa pozivam da se ne koristimo takvim rječnikom”, rekao je.

Igor Peternel uzvratio mu je objavom na društvenoj mreži koju prenosimo u cijelosti:

“Ministre Šušnjar, pravniče Šušnjar, pravniče koji 2024. nudi javno glasanje na izborima među više kandidata. Drago mi je djecu učiti osnovnim demokratskim vrijednostima poput tajnog glasanja po savjesti i bez pritisaka.

S ponosom ću djecu i dalje učiti da ne treba krasti, ali i da odlučno i bez ustezanja lopove i divljake koji se udružuju u bande nazovu pravim imenom. I da ih se klone!”, napisao je Peternel.

Anušić: Milanović obmanuo javnost, vojni helikopteri ostvarili su 348 letova

You may also like

Verified by MonsterInsights