Home Izdvojeno Ponoćna drama u Dinamu! Barišić i Hanžel žele izbaciti trojicu skupštinara koji su prešli Zajecu!

Ponoćna drama u Dinamu! Barišić i Hanžel žele izbaciti trojicu skupštinara koji su prešli Zajecu!

by Ante R.

Dokaz je to panike koja vlada kod Barišića i Hanžela, a ovo nije demokratski, već sjevernokorejski Dinamo! Nedjeljna skupština bit će, sada je to izgledno, kaotična

Nova, ponoćna drama u Dinamu. I to skandalozna. Mirko Barišić i njegov prvi čovjek od povjerenja, Nikola Hanžel, planiraju izbaciti trojicu ljudi sa svoje liste skupštinara nakon što su saznali da su oni prešli na Zajecovu stranu. A to izbacivanje žele napraviti u nedjelju ujutro tako što će prije toga na prepad sazvati hitnu sjednicu Izvršnog odbora u kojem imaju većinu. No, pitanje je kako to misle izvesti, imaju li uopće pravnog temelja učiniti tako nešto. Jer, ta trojica izabrana su u skupštinu legalnim putem, tako što su dobili glasove većine članova Izvršnog odbora.

Barišić i Hanžel imaju pravo izbacivati ljude na ovakav način ako smo u Sjevernoj Koreji, zemlji u kojoj se neistomišljenici guraju u provaliju. Ako je pak riječ o demokratskom Dinamu u kojeg su se kleli zadnjih mjeseci, onda je ovakva njihova odluka skandalozna. No, dokumenti koje je Večernji dobio ekskluzivno u posjed potvrđuju da se Barišić, preko svoje desne ruke Hanžela, odlučio na taj suludi potez očajnika

Te Barišićeve/Hanželove namjere dokaz su da u njihovom taboru vlada velika nervoza uoči nedjeljnih predsjedničkih izbora, očito su i sami svjesni da su izgubili većinu u koju su do prije koji dan bili uvjereni. Ovo je očiti dokaz velike panike i svjesnosti da su izgubili većinu.

Barišić, i s 87 godina na leđima, očito ne odustaje od novog predsjedničkog mandata, pa makar to značilo služiti se ovakvim smicalicama, piše Večernji.

Dinamo dokument

Večernji

Dinamo dokument

Večernji

You may also like