Home Izdvojeno Poslušajte novu pjesmu klape HRM-a koja je posvećena Gospi Međugorskoj: Kraljici mira u čast, a nama na spasenje

Poslušajte novu pjesmu klape HRM-a koja je posvećena Gospi Međugorskoj: Kraljici mira u čast, a nama na spasenje

by Ante R.

Gospi u čast, a nama na spasenje, u prigodi 40. obljetnice Gospinog ukazanja u Međugorju klapa “Sveti Juraj”-HRM je snimila novu pjesmu pod nazivom Ostani s nama Kraljice mira za koju je glazbu i tekst je napisao Franjo Kraljević, a vokalni aranžman Mario Božić.

U suradnji s Hercegovačkom franjevačkom provincijom i župnim uredom u Međugorju, spot je snimljen na prepoznatljivim lokalitetima Međugorja: Podbrdu – mjestu Gospina ukazanja kao i ispred i u župnoj crkvi Svetog Jakova.

Premijera spota bila je u emisiji HTV-a ‘Dobro jutro Hrvatska’ u petak 25. lipnja, a od ponoći je spot vidljiv i na stranicama Informativnog centra Mir Međugorje.

– Zaista nam je iznimna čast da smo mi hrvatski vojnici okupljeni u klapi Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” snimili ovu pjesmu i posvetili je Gospi u Međugorju u godini kada obilježavamo 20 godina našeg osnivanja i prvog javnog nastupa koji je bio upravo u Bazilici Pia X u Gospinu Svetištu u Lourdesu.

Ova je snimka znak naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi koja nas je sve ove godine čuvala u našem poslanju da u odori pobjedničke Hrvatske vojske pronosimo vrijednosti naše vjere i domoljublja.

Nakon što smo snimili spotove za Gospine pjesme u najpoznatijim hrvatskim marijanskim svetištima; Mariji Bistrici, Trsatu, Solinu i Sinju, veseli nas što smo to mogli učiniti i u Međugorju za ovu predivnu pjesmu za koju sam uvjeren da će je ljudi rado slušati i pjevati – kazao je zapovjednik klape stožerni narednik Marko Bralić, prenosi Slobodna.