Home Izdvojeno Poznati kipar žestoko po prosvjednicima: Hotspot crvenih revolucionara

Poznati kipar žestoko po prosvjednicima: Hotspot crvenih revolucionara

by Ante R.
Sandra Benčić

Piše Ivan Kujundžić
Ovaj subotnji predizborni hotspot, podno prvog bijelog polja na Trgu Svetog Marka, propali je igrokaz novo marksističkih zelenaša, ostao je potpuno u sjeni one istinske Hrvatske, sportske i pobjedničke, pobjede u Dohi i zlatnih vaterpolista. To je zapravo istinska, prava i drugačija Hrvatska i Hrvati koji se bore za ugled Hrvatska i koji šire duh Hrvata ma gdje god bili. To je Hrvatska koju trebamo nasuprot ovim aktivista i svih političkih i birokratskih parazita koji izjedaju nacionalne supstance braneći o sebi a ne o uređenju domovine Hrvatske.

Ovaj miting trebalo je to biti kakti mjesto prevrata vlasti no ništa od toga crvenog hotspota, nit mirišu nit vonjaju, nit privlače, a nit je bilo više zanimanja od očekivanoga ili uobičajenoga crvenog, anarho-aktivizma.
Ostao je korizmeni dojam posve suhoparan i nemrsan.

Osim u sredstvima javnog priopćavanja posebno, u medijima vlasničke strukture obitelji četnika Mile Martića, njegovog nedopustivog udjela u zaposjednutom medijskom teritoriju, u RH, audiovizualnom prostoru, kao mjesto s kojeg mogu “dejstvovati”, dobili su doista sav prostor ali opet dojma loše predstave, kao nekakav slabi hotspot nedovoljan svrsi i razlogu slike odigravanja središnjeg političkog zbivanje i aktivizma i žarišta s kog se svrgava Plenkovića i HDZ.

To su zapravo radnje zbivanja i čudne pojave iliti aktivizam, propaliteta jedanaesterca s čunom, kormilara Milančeta s Pantovčaka, koji zajedno ni jednog dan radnog staža, kao partizani iz šuma i druma, stigoše, u okupaciju hrvatske metropole Zagreba. Mitingaši su, kako je inače radio zemanile drug Sloba, plaćali put na miting Split-Zagreb i sveži ga tu, jer dinar-para kuću ne obara, pa dnevnice, pa senf-sendviči, pa malo ljutoga, pa na to travu kao melem na ranu za bolju volju prah i dim i ravno na miting.

Soroševi doktorandi i magistranti, anarhisti s Varšavske ceste i Cvjetnog placa, ovaj put žele odraditi do kraja rušenje vlasti, ali s kim i čim tko će im pomoći, nadam se nitko s desna pa ni Most?.

A tko će platiti pet-šest tisuća senf-sendviča i dvojnih-C?
Jedino to mogu platiti Sandra Benčić i Tomislav Tomašević iz fonda aktivističke solidarnosti njemačkih i inih belosveckih zaklada, koje ih protu zakonito “finansuju”, a što je se moglo iskontrolirati putem SOA, policije i porezne inspekcije, a da ne govorim odgovornost Nina-nana i ministarstva ljubavi, koje pogotovo ima iskustva s ovim vanjskim fondovima solidarnosti, koji tajno ubacuju dolara i eure u političko aktivistički prostor, kao nedopustiv oblik hibridnog djelovanja kroz kulturu i umjetnost, a od koje se godinama u HDZ-u bježi ko đava od Tamjana prepuštajući kulturu onima koji su se bavili partikularnih interesima, na štetu hrvatske kulture, umjetnika i umjetnosti.

Godinama, različite vanjske i “hrvatske” zaklade i fondovi, otvoreno javno financiraju djelatnosti koje se izravno protive hrvatskomu ustavu.

I tako isto mlakušaste reakcije iz struktura vlasti na ove marksističke aktiviste, kao po jajima prenemažu se odgovori i obrane Plenkovića i HDZ-a i prvih mu ministranata i ađutanata, pa 0%-40 rasta, a jedino se sigurno približavam rastu 50% rasta skupoće svega nakon ustoličenje eura i oderane nam Kune za malo lošeg Eu toća u knedlama u grlu.
Blage su i reakcije kako su ti i takvi aktivisti protiv Zakona o hrvatskom jeziku…, a baš i nije samo tako; reče mi jedan nako stasit jezičar, (kako nisam taj izvan pokladni karneval gledao), kako je polovica govornika ne samo protiv hrvatskoga jezika već kako su glavni govornici Benčićka i Milanovićev Zima, podupiratelji i potpisnici sarajevske Deklaracije o sve južnoslavenskom jeziku.

Da baš to, sarajevska “Deklaracija o zajedničkom jeziku” upravo je i ima cilj poništiti ono hrabro postignuto i izboreno prije pola stoljeća “Deklaracijom o nazivu i položaju hrvatskoga jezika”.

E’ tim yugo apatridima i aktivistima bez nacionalnog identiteta dati Hrvatsku u ruke bilo bi pogibeljno?!
Ovaj miting na koncu nije ujedinio ni polovicu oporbe jer su izbačeni Mostovci DP i Suverenisti čime ie poslana jasna poruka i desnici na pamet i okupljanje oko bitnih ideoloških i nacionalnih pitanja, svjetonazora i politike.

Stoga bi ovaj miting bez iti jedne hrvatske trobojnice s štitom, ali zato ujedinjenim crvenim đavolima s zastavama izražene šaketine internacionale crvenim ljevice, trebalo shvatiti kao najavu ne suprotiva Turudiću, već je ovo objava ideološkoj i političkog rata tradicionalnoj i kršćanskoj Hrvatskoj.

Stoga HDZ i Plenkoviću, ovo upućuje na nužnost više naglaska i pozicioniranosti na cijeloj desnici jer na centru put lijevo, već su crveni anarhisti. Taj smjer likovi već sad pokrivaju svim sredstvima pa i krađom autorskih prava kroz korištenje svega pa i umjetne inteligencije.

HDZ mora prestati s kompleksima manje vrijednosti svojim prisustvom na desnici jer ako je ljevica udružena od centra do radničke fronte može se i HDZ protegnuti do pravaša, domovinaca i suverenista nasuprot političkoj trgovini sa zastupnicima nacionalnih manjina koji nemaju politički izborni legitimitet odlučivanja o bitnim nacionalnim pitanjima uspostave političke vlasti, jer to pripada svima koji se osjećaju političkim Hrvatima, pa tko voli nek izvoli na izbore a ne u kvotu.

U protivnom, svaka daljnja transformacija i promjena HDZ-a na lijevo može biti politički pogubna po stranku ali i Plenkovića, stoga ako se žele osvojiti izbori nužno je okupljanje svih sastavnica HDZ-a i svjetonazorski srodnih mu s desna.

You may also like