Home Analiza VIDEO Press Klub Tihomira Dujmovića : Sudbina voditelja i gostiju ima zajedničku povijest, svuda gdje su radili dijelili su sudbinu nepodobnih novinara

VIDEO Press Klub Tihomira Dujmovića : Sudbina voditelja i gostiju ima zajedničku povijest, svuda gdje su radili dijelili su sudbinu nepodobnih novinara

by Ante R.

 

U prvoj emisiji “ Press klub Tihomira Dujmovica” zbog koje je morao napustiti Peti dan, Dujmovic je ugostio doajena hrvatskog novinarstva i nekadasnjeg gkavnog urednika Slobodne Dalmacije Josipa Jovica te glavnog urednika Hrvatskog tjednika Ivicu Marijacica.
Kako su sva tri nekada radili u Slobodnoj Dalmaciji i bili izbaceni iz nje dolaskom Racana, Dujmovic s tim detaljem pocinje emisiju.
Odgovornost Vlade i premijera za cinjeniicu da smo sa Luksemburgom na vrhu po broju zarazenih u kompletnoj Europskoj Uniji, prva je tema emisije.
Unutarstranacki izbori u HDZ-u po modelu jedan kandidat, koalicija HDZ i SDSS, novo lice HDZ-a te pomirba sa hrvatskim Srbima koja krece iz Grubora, glavne su teme ove emisije.
Pri kraju ce se analizirati otpor Madarske i Poljske Bruxellesu te drzanje medija u americkim izborima.

You may also like