Home Izdvojeno Propali skup propalog ceha, propalih stranaka pod dirigentskom palicom onih koji uništavaju ljudske živote pod krinkom istine

Propali skup propalog ceha, propalih stranaka pod dirigentskom palicom onih koji uništavaju ljudske živote pod krinkom istine

by Ante R.

Najavljeni veliki skup novinarskog ceha na Markovom Trgu pretvorio se u politički skup jadne i trivijalne oporbe i tzv novinarskog ceha, istog onog ceha koji godinama glumi tužitelja i sud, uništavajući pri tom ljudske živote, uništavajući obitelji, donose presude umjesto suda, a sve pod izlikom javnog dobra.

Stara narodna poslovica kaže „ Ne laje kera radi sela već radi sebe”, pa tako političari nesposobne, jadne, trivijalne, nesposobne oporbe, predvođeni onima koji gostuju na jednom stranom mediju koji ne poštuje hrvatske zakone, oni čiji mediji u Hrvatskoj ne odgovaraju nikome za svoje postupke i krše sve moguće hrvatske zakone od onih koji su nelojalna konkurencija, ne poštivanje odluka DIP-a u slučaju promidžbenih političkih sadržaja, onih koji se kao strani mediji indirektno i direktno miješaju u unutarnje stvari Republike Hrvatske.

Hrvatski glasnik pitao je bivše hrvatske diplomate i sadašnje pravne stručnjake koji tvrde da je takvo ponašanje medija s sjedištem u drugoj državi ne dozvoljivo i da je to na granici upućenja diplomatske note državi u kojoj medij ima sjedište i gdje ima sjedište na istoj adresi kao i medijski regulator te države. Medij koji registracijom u toj državi izbjegava plaćanje poreza u državi u kojoj emitira program na hrvatskom jeziku i pismu.

S njima ruku pod ruku skupila se grupica onih koji kako oni kažu predstavljaju novinarski ceh. Ceh koji lažno predstavlja neke novinare kao dopisnike iz SAD iako nemaju odobrenje kao dopisnici iz te države. Isti oni koji su uništili živote Polančeca i drugih političara optuživši i osudivši ih prije suda, uništavajući im život, rasturajući obitelj i karijeru, koju oni grade na takvim slučajevima.

Uništili su tako i život poduzetniku Mladenu Guštinu, optuživši i osudivši ga za ubojstvo u prometnoj nesreći za koju će sud pravomoćno izreći da nije kriv. Optužili su ga kao najveće smeće i pijanca, a čovjek u životu nije popio onoliko koliko je njihova mjera do ručka. Opružili su čovjeka koji je zbog njihovog objektivnog novinarstva obolio i preminuo od posljedica stresa izazvanog takvim novinarstvom.

Žalosna je država koju predstavlja takav ceh, ceh koji se bori za svoje privilegije, ceh kojem je istina izlika da nastave tom praksom, praksom konstrukcije i lažnih optužbi u interesu javnosti, čije to javnosti, one njihove ili one građana Hrvatske.

You may also like

Verified by MonsterInsights