Home Izdvojeno Quo Vadis, Ustavni sude???

Quo Vadis, Ustavni sude???

by Ante R.

Ugledni psihijatar i kroničar vremena Herman Vukušić oglasio se o bespomoćnom promatranju kampanje za premijera predsjednika Republike Hrvatsje od strane Ustavnog suda. Očito da Ustavni sud nema hrabrosti ni snage da prekine igrokaz, nepoštivanje hrvatskih institucija i bahaćenje Zorana Milanovića

“Otvorim novine, portale, društvene mreže i svuda čitam o tome kako predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, svakodnevno krši “upozorenje” Ustavnog suda kako ne smije sudjelovati u izbornoj kampanji.

I dok sve više građana ove zemlje svjedoči “tihom” državnom udaru koji Milanović sprovodi uz pomoć svoje crvene bratije, ustavni suci su se po običaju (uz par časnih izuzetaka) nakon “konstruktivne drugarske kritike” koju su uputili tzv. Predsjedniku sada zavukli u svoje rupe i “ne bi se više htjeli mješati”.

Da podsjetim, to je ista institucija koja je godinama vijećala o izjednačavanju prava oboljelih i ranjenih branitelja, da bi na koncu odluku donijela nova vlast, a kada su braniteljskoj djeci trebali ukinuti fakultetsko obrazovanje po prijeđenom razredbenom pragu, učinili su to ekspresno brzo !!!
Dame i gospodo ustavni suci, ili skupite hrabrosti i jasno recite “popu pop, a bobu bob”, ili se sami raspustite, jer će vas ovakve razjuriti bilo koja nova vlast koja dođe nakon ovih izbora.

Ne zaboravite, još uvijek ima “malo dobrih ljudi” koji će stati u obranu Ustava i demokracije, pogotovu ako ih ugrožava onaj koji bi ih prve trebao štititi, piše Herman Vukušić.

 

You may also like