Home Izdvojeno Raspad sustava u HDZ-u Zadarske županije. Potpredsjednik ŽO HDZ-a i član izbornog stožera dao ostavku na sve funkcije zbog nepoštivanja volje članova i birača

Raspad sustava u HDZ-u Zadarske županije. Potpredsjednik ŽO HDZ-a i član izbornog stožera dao ostavku na sve funkcije zbog nepoštivanja volje članova i birača

by Ante R.
Šime Mršić

Šime Mršić, potpredsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije i član izbornog stožera dao je ostavku na sve funkcije zbog nepoštivanja volje članova i birača. Ovo je prvi pokazatelj da priče o nezadovoljstvu članova i birača HDZ-a u Zadarskoj županiji nisu samo priče i naklapanja, te da se nadziru i pukotine.

Šime Mršić poslao je otvoreno pismo predsjedniku ŽO HDZ-a Zadarske županije koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani predsjedniče ŽO HDZ -a, ovim putem vas informiram da ću biti prisiljen dati ostavku na mjesto potpredsjednika ŽO HDZ-a kao i na mjesto člana izbornog stožera za Zadarsku županiju u slučaju nepoštivanja volje glasača HDZ-a s područja bivše Općine Biograd.

Razlozi za ovakav postupak su 30 godina nepoštivanja birača s najrazvijenijeg područja u županiji i drugog Grada u županiji a po mnogo čemu u vrhu RH, područja koje redom dobiva sve izbore u korist HDZ-a zauzvrat dobiva ništa ili gotovo ništa, kandidate koje predlažemo konstantno se ignorira s izlikom da o njima odlučuje netko drugi mada znamo da nije tako.U svim drugim županijama je ravnomjerna teritorijalna zastupljenost i većina Gradova ima svoje kandidate na svim izborima a kod nas drugi najveći Grad i to uz potvrđenu potporu i drugih Općina već 30g. nema nikoga na listi. Zašto???

You may also like