Home Izdvojeno Što se događa u Hajduku? Riva glasno šapuće da su se pohvatali za junačka prsa Perišić i Gatuzo i da jedan mora otići

Što se događa u Hajduku? Riva glasno šapuće da su se pohvatali za junačka prsa Perišić i Gatuzo i da jedan mora otići

by Ante R.

U Hajduk je doveden da bi prekinuo dugogodišnji post i vratio titulu prvaka, a talijanski stručnjak nije uspio pobijediti ni ribare ni poluamatere, a u svlačionici uveo diktaturu i trenira strogoću prema ikonama ne samo Splita već cijele Hrvatske.

Po saznanjima dobro upućenih osoba koje imaju dodir s klubom i pogotovo s svlačionicom, utakmica s Lokomotivom u Zagrebu dan je istine za Gatuza i Hajduk, jer ako Hajduk ne pobjedi Talijanu bi to mogla biti zadnja utakmica na klupi Hajduka, a Perišiću bi zadnja bila ona u Slovačkoj. Dok bi odlazak Perišića bio bezbolan u novčanom smislu, odlazak kluba očistio bi ionako praznu blagajnu kluba.

Priča ide tako daleko da je Gatuzo postavio pitanje tko vodi klub, bogata UNH ili uprava, i tko su ti koji pokušavaju njemu nametnuti tko može, a tko ne može igrati. Na treniranje strogoće prema “malom” Sahitiju”, svlačionica nije reagirala, ali kad su dirnuli u “svetinju”, odnosno igrača koji je osvojio ono što Gatuzo nije i neće nikada, glavu su digli senatori ekipe poput nedodirljivog Livaje i stali iza svoje legende.

Već se na veliko pisalo da Perišić ima ponudu s Bliskog istoka od bogatih Arapa da tamo nastavi i vjerojatno završi karijeru i kojima je sitniš izdvojiti 200 000 eura oštete za Perišića, no pitanje svih pitanja je bi li odlazak Perišića izazvao buru u svlačionici, među Torcidom i navijačima kluba širom Hrvatske. Jasno je da bi odlazak Perišića, a ostanak Gatuza spasilo glavnog tvorca ekipe i stručnog stožera Nikolu Kalinića, pogotovo što je igrače doveo besplatno, a za neuspješnog stručnjaka napravio ugovor koji klub u slučaju raskida ugovora ne može financijski izdržati.

U svakom slučaju pred Hajdukom su tri utakmice istine, ona danas u Zagrebu protiv Lokomotive, uzvrat protiv slabih Slovaka i ona najopasnija protiv Osijeka.

POZDRAVI I PORUKE Novosti se sprdaju s Penavom, a njegovi ministri izglasali sve pa čak i više od Pupovčevih želja

OGLASIO SE PUPOVAC ‘Ustaše srećem 35 godina, ali ovo u Saboru dosad nisam doživio… Tuđman bi se okretao u grobu da vidi što se događa u Kninu‘

You may also like

Verified by MonsterInsights