Home Izdvojeno TEŠKA PITANJA Otvoreno pismo predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu i onome tko se predstavlja kao kandidat za predsjednika Vlade RH: slažete li se s Krešom Beljakom da je Marko Perković Thompson „smeće fašističko“?

TEŠKA PITANJA Otvoreno pismo predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu i onome tko se predstavlja kao kandidat za predsjednika Vlade RH: slažete li se s Krešom Beljakom da je Marko Perković Thompson „smeće fašističko“?

by Ante R.

Poštovani,
kao osoba koja formalno-pravno predstavlja SDP-ovu koaliciju molim Vas da Vi, ili osoba koja se predstavlja kao mandatar buduće Vlade, odgovorite na ova pitanja:

1. Mislite li kao i Vaš koalicijski partner Krešo Beljak da je UDBA ubila nedovoljno ljudi jer se vidi tko je uzrokovao ratove od 1991. do 1999.?
2. Mislite li kao i Vaš koalicijski partner Krešo Beljak: „Ako je Bleiburg zločin, onda je zločin i Oluja.“
3. Mislite li kao i Vaš koalicijski partner Krešo Beljak da je Marko Perković Thompson „smeće fašističko“?
4. Vjerujete li kao i Vaš koalicijski partner Krešo Beljak u bratstvo i jedinstvo sa Srbima?

Vaš koncept Treće Republike je neprihvatljiv svim domoljubima jer mi imamo samo jednu Republiku Hrvatsku koju volimo i u kojoj živimo. Također u koaliciji imate partnera koji je apsolutno neprihvatljivo u demokratskom svijetu sve protukandidate izbacivao iz stranke da bi sačuvao svoju poziciju. Molim Vas da javno odgovorite na ova pitanja kako bi svi glasači jasno razumjeli Vaša stajališta o navedenim pitanjima.

S poštovanjem,
mr. sc. Nenad Matić,
Predsjednik Zelene liste
kandidat na izborima za Hrvatski sabor u II izbornoj jedinici na listi
Domovinskog pokreta i Zelene lista

You may also like