Home Izdvojeno Tomislav Karamarko ponovno odgovorio na prozivke iz Mosta: Mašinerija “gusara” iz Metkovića opet širi lažnu propagandu s nadom da će postati istinita

Tomislav Karamarko ponovno odgovorio na prozivke iz Mosta: Mašinerija “gusara” iz Metkovića opet širi lažnu propagandu s nadom da će postati istinita

by Ante R.
Most u Jablanici

Politička stranka Most ponovno pokušava diskreditirati, difamirati, ocrniti Tomislava Karamarka te ga povezati s Udbom što nema uporišta u njegovoj političkoj pozadini, čija je obiteljska povijest u potpunoj suprotnosti s navodima politički nebitnog člana Mosta iz Zadra.

Otac Tomislava Karamarka, Martin Karamarko i stric Marko su kao hrvatski vojnici nakon Drugog svjetskog rata završili na Križnom putu te sprovedeni do Beograda gdje su bili zatvoreni u komunističkim kazamatima. Za razliku od njih djed od frontmena Mosta vratio se početkom Drugog svjetskog rata iz dijaspore da bi otišao u borbu za Jugoslaviju i zvijezdu petokraku. Stranka koja je svojim nepromišljenim ponašanjem napravila štetu Republici Hrvatskoj koja se broji u milijardama, a politički ideolog i tvorac ideje o ideološkom moratoriju, poznat kao Bruce Lee iz Mostara koji je podigao spomenik istoimenom glumcu uz izdašnu financijsku pomoć Saveza antifašista BIH i Hrvatske, te glavnog filantropa globalističkih ideja, misli i ideja Georgea Sorosa, skrivajući time svoje ideološko opredjeljenje.

Evo što je Tomislav Karamarko odgovorio tome nebitnom članu Mosta iz Zadra:
“Jutros otvorih oči i shvatih da je jedna od Mostovih zbrda-zdola akvizicija imala radnu večer. Zove se Bunja i iz Zadra je. U Mostovom stilu, po ustaljenoj špranci, osvrnuo se na moju nepretencioznu fb objavu od jučer. Jer da je pretenciozna rečenog ne bih ni spomenuo. Ali mora se priznati da se trudio smišljajući kako mi “odgovoriti”.

Siguran sam da je sinoć propustio poneku tursku seriju na tv-u. No ipak, društvance iz plemena priskače u pomoć nudeći mu na raspolaganje, svoje već otrcane, jadne frazetine o Udbi, Manoliću, itd… Naravno, mora se spomenuti i netko iz moje obitelji. To je stil, to je način i kodeks nakupine bez obraza i programa.

No zato postoji interes. Pa bi bilo dobro znati za koga i čiji interes su 2016. g skrenuli Hrvatsku u smjer koji danas kritiziraju!?
I zašto su, dobro brifirani, oštetili hrvatske građane za nešto sitno milijardi kuna? Jesu li se ispričali? I neka otkantaju, s tim Bunjom, sa svojim fake robinhudovskim pričama o korupciji, kriminalu itd, itd… Jer možemo i o tome…”

You may also like