Home Izdvojeno Tomislav Marčinko: Barišić pljunuo na Statut Dinama

Tomislav Marčinko: Barišić pljunuo na Statut Dinama

by Ante R.

Oglasio se na Facebooku Tomislav Marčinko,  bivši član Izvršnog odbora i Direktor za odnose s javnošću u Dinama, evo što piše:

“BARIŠIĆ PLJUNUO NA STATUT DINAMA
Jučerašnja odluka Izvršnog odbora Dinama da se ZBOG KRŠENJA STATUTA smjenjuje članica uprave AMRA PETERNEL a najagilniji
povjerenici DAMIR ŽIGROVIĆ,MATE TOKIĆ,
MARIO PAPONJA i MARIJO PRIMORAC čak isključuju iz članstva Kluba – ironija je na ironijama ! Svojim djelovanjem oni ni u čemu nisu prekršili statutarne norme niti Dinamu nanijeli bilo kakvu štetu ! Dapače !

Prvi i jedini koji je prekršio Statut je aktualni predsjednik MIRKO BARIŠIĆ besramno ignorirajući odluku Skupštine od 12.prosinca koja je argumentirano predlagala Izvršnom odboru smjenu KREŠIMIRA ANTOLIĆA koji se svojim neprimjerenim ponašanjem zamjerio “i Bogu i vragu” i to je svakome jasno ! Pa ipak Barišić i šestorica odmetnutih članova IO to su gromoglasno odbili da bi to sproveli tek kada su na to prisilili BBB ! Ispada da Barišić više uvažava jednu navijačku skupinu nego Skupštinu i Statut ! On se drži one poznate Titove maksime NE MORAMO SE DRŽATI STATUTA KO PIJAN PLOTA !

Ima li toga igdje ? Naravno da ima – u Hajduku,Crvenoj Zvezdi i Partizanu gdje se bez najmilitantnije navijačke skupine ne može donijeti nijedna odluka ! Zbog toga je Dinamo do sada i bio toliko uspješnijih od njih ! Ipak podsjećam da članova BBB ima oko 5.000 a Dinamovih navijača samo u Hrvatskoj oko 1,6 milijuna kako je to pokazalo istraživanje svjetski priznate agencije GFK !

Što nam slijedi – ako Barišić i njegovi ostane u sedlima,BBB će danas sastavljati Upravu,sutra smjenjivati i dovoditi trenere a prekosutra prodavati igrači ! Tako je danas u tri kluba koje sam spomenuo i koji su nekada s Dinamom tvorili “veliku četvorku” !
Crno nam se piše !”

 

You may also like