Home Izdvojeno Ugledni psihijatar: Što sve nećemo čuti na današnjoj paradi ponosa?

Ugledni psihijatar: Što sve nećemo čuti na današnjoj paradi ponosa?

by Ante R.
LGBTQ zastave

Povodom pdržavanja današnje parade ponosa, na društvenim mrežama oglasio se ugledni hrvatski psihijatar dr. Herman Vukušić čiju objavu, prije svega posvećenu gradonačelniku Zagreba Tomislavu Tomaševiću prenosimo u cijelosti:

“ŠTO SVE NEĆEMO ČUTI NA DANAŠNJOJ PARADI PONOSA?
Danas, kada će raznobojna i abecedna obitelj ponosno marširati ulicama grada Zagreba, uz podršku brojnih “cool” roditelja koji će dovesti svoju malodobnu dječicu na festival specifične modne i tjelesne kulture (poput prošlogodišnje haljine od kondoma), a predvodit će ih gradonačelnik koji još niti jednom za svojega mandata nije osobno obilježio Dan zagrebačkih branitelja, uz sve poruke ljubavi i mira evo nešto što nećemo čuti:

– nad hrvatskom djecom se već devet godina sprovode medicinski eksperimenti hormonalne blokade puberteta u procesu promjene spola, a što su do sada zabranile ili strogo ograničile sve progresivne europske zemlje;

– skoro četvrtina stručnjaka koja je podzakonskim aktom imenovana 2015. godine da daje svoje mišljenje o promjeni spola SAMOINICIJATIVNO je zatražila brisanje s te liste;

– premda se Ministarstvo zdravstva zalaže za timsku i zajedničku obradu svakog zahtjeva za promjenu spola, spomenuti stručnjaci se u devet godina niti po jednom slučaju nisu zajedno sjeli za isti stol;

Kupili ste dres Vatrenih na tržnici, ne nosite ga na EURO, mogli bi platiti stravičnu kaznu

– broj djece i adolescenata koji imaju transrodna promišljanja u Hrvatskoj je u devet godina porastao za 12 puta i umjesto psihosocijalnih intervencija toj se djeci kao prvi izbor u maloljetnoj dobi nameće hormonalna blokada puberteta kao uvod u kasnije kirurške zahvate, na što sve veći broj zemalja u svijetu gleda kao medicinski krimen.

Ukratko, ono što danas nećete čuti s pozornice na Zrinjevcu je da Hrvatska kroči putem suprotnim od ostatka razvijene Europe, gdje je najveći protivnik transrodnog aktivizma upravo LGB zajednica,” napisao je dr. Vukušić.

IZBORI KOJI NIKOGA NE ZANIMAJU “Ma kakvi izbori, idem u ribičiju, ne želim dati glas nekome tko će u pet godina zaraditi više nego ja cijeli život”

VIDEO/ “NAJBOLJA KAD JE NAJTEŽE” – HNS predstavio novu službenu himnu hrvatske nogometne reprezentacije

You may also like