Home Izdvojeno VEČERAS “Kreatori istine” Marka Ljubića : O istini, laži, prljavoj kampanji govori Karlo Kolesar

VEČERAS “Kreatori istine” Marka Ljubića : O istini, laži, prljavoj kampanji govori Karlo Kolesar

by Ante R.

🔹️Karlo Kolesar, hrvatski ekonomist i kominikolog, predavač na Bernaysu, koji se afirmirao u stručnim krugovima na pitanju afirmacije i brendiranja Hrvatske u svijetu, posebni savjetnik ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana, gost je emisije “Kreatori istine”, u petak, 28. listopada od 20 sati i 5 minuta, na programima Mreža TV Zagreb, Dalmacija TV Split, RTV Herceg Bosna, Diadora TV Zadar, TV Nova Pula i SBTV Slavonski Brod.

🔹️U čemu je značaj skupova kao što je Krimska platforma u Zagrebu, i ima li ga uopće kad je nacionalni interes u pitanju, kako Hrvatska može i zna li iskoristiti ovaj događaj?
Kako su reagirali mediji u Hrvatskoj, tko je i na koji način lagao, manipulirao, je li dio medija tzv. mainstreama i ovaj događaj zlouporabio za prljave kampanje, kako su reagirali oporbeni političari, zašto je dio oporbe šutio i je li Vlada korektno komunicirala događaj.

🔹️S obzirom da se odmah nakon sastanka Krimske platforme u Saboru raspravljalo o izvješću Vlade o ostvarivanju Deklaracije o BiH, koliko je skup u Zagrebu u funkciji interesa hrvatskog naroda u BiH?

🔹️”Kreatori istine” sa sjajnim mladim intelektualcem i s konkretnim primjerima korektnog informiranja, manipulacije, s primjerima laži i demantija, s porukama političara doprinose zdravlju hrvatskog medijskog i političkog prostora.

You may also like