Home Izdvojeno VIDEO/ Branka Lozo, kandidatkinja za predsjednicu DOMiNO: Želim utješiti hrvatski narod umoran od nepravde i neizvjesnosti!
Oglas

VIDEO/ Branka Lozo, kandidatkinja za predsjednicu DOMiNO: Želim utješiti hrvatski narod umoran od nepravde i neizvjesnosti!

by Kristina B

Branka Lozo, kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske stranke Dom i Nacionalno okupljanje – DOMiNO, gostovala je u emisiji Vijesti plus Slavonske televizije.

Branka Lozo otvoreno i iskreno govorila je o svojim razlozima za kandidaturu, lažnom etiketiranju priviligiranih socijalnih skupina i medija, herojima Domovinskog rata, što misli o trenutačnoj gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj, srpskoj manjini, obrani Domovine, Alojziju Stepincu i brojnim drugim temama.

Zaiskrilo u Saboru: Posvađali se zastupnici ljevice i desnice oko financiranja tjednika Novosti; Bulj: To je etnobiznis Pupovca i njegove ekipe koji blati Hrvatsku i Domovinski rat

Branka Lozo, majka petero djece, osvrnula se i na nametanje rodne ideologije te je izjavila kako će ona ohrabrivati mlade roditelje da se bore za svoj svjetonazor te da odgajaju svoju djecu onako kako oni misle da je najbolje.

“Ne bojim se otvoriti bilo koju temu i usuđujem se govoriti o svemu o čemu je potrebno govoriti. Želim ohrabriti ovaj napačeni i izmučeni narodi da ima priliku živjeti onako kako oni to žele”, rekla je Lozo.

U nastavku možete pogledati cijeli razgovor koji je vodila glavna urednica Slavonske televizije Antonija Tomasović.

You may also like

Verified by MonsterInsights