Home Analiza VIDEO Đapić u Budnici: Bošnjačka politika je najveći hrvatski državni problem!

VIDEO Đapić u Budnici: Bošnjačka politika je najveći hrvatski državni problem!

by Ante R.

Razgovor s Antom Đapićem je u večerašnjoj Budnici bio, s jedne strane totalno ogoljavanje hrvatskih politika i političara, s druge strane serija prijedloga i modela za rješavanje kroničnih problema države i hrvatskog naroda.

 

Doznajte u emisiji tko je glavni problem ili neprijatelj hrvatskog naroda u BiH danas, srpska ili bošnjačka politika, ili kako jedan dio, kako ih Đapić naziva lažne desnice u Hrvatskoj uporno nameće – Dragan Čović i hrvatska državna politika?

 

Zbog čega realno uvjerljivo manjinska antifa i ljevičarska struktura uspijeva Hrvatsku držati paraliziranom, u čemu je snaga Pupovca, u koaliciji s HDZ-eom ili u antifi i ljevici?

Zašto lažna desnica svoje politike svodi na jaukanje i zapomaganje pred udarima kao što je austrijski na komemoraciju u Bleiburgu ili ovaj udružene antife, globalista i Srba sa Sljemena koristeći Aleksandru Zec, zašto umjesto rješenja lažni proroci nude suze i očaj?

 

Čut ćete što Đapić misli o Plenkovićevoj polemici s Raspudićem, o Plenkovićevim dobrim i lošim ministrima, uzdanicama i slabim točkama drżave i HDZ-a?

 

Đapić je komentirao mogućnosti i ograničenja Karoline Vidović Krišto, Penavino stranačko priopćenje o BiH s mirisom Hasanbegovića, osvrnuo se na sukobe i stvarne razloge sukoba među Suverenistima, na značaj i ulogu Pupovca, antife, ljevice i propuste hrvatske države kad su nacionalne politike sjećanja u pitanju.

Je li Zoran Milanović uistinu radikalno promjenio stavove ili se radi o prjevari desnog nacionalnog izbornog tijela, kakva je uloga MOST-a u tim Milanovićevim pokušajima, te, kakav su stav imali o Tuđmanu današnji najradikalniji kritičari Plenkovića?

Ima li rješenja za hrvatsku državnost pred demografskim slomom, u čemu je rješenje svih hrvatskih državnih problema i kako ga postići?
Boji li se HDZ svoga naroda i što ih priječi iskoračiti iz nemoći državnog poretka?
Anto Đapić bez ustezanja.