Home Izdvojeno VIDEO Dinamovci za žrtve potresa prikupili 668 tisuća kuna, evo koliko je Petrinji donirao Manchester United!

VIDEO Dinamovci za žrtve potresa prikupili 668 tisuća kuna, evo koliko je Petrinji donirao Manchester United!

by Ante R.

Zaklada Nema predaje izvijestila je u subotu da su tijekom proteklih 15 dana prikupili gotovo 668 tisuća kuna i kupili kontejnere prilagođene za stanovanje za osam obitelji u selu Pecki čiji su domovi stradali u potresu, javlja Direktno.hr.

“Želimo najiskrenije zahvaliti svima su se svojim donacijama uključili u akciju zaklade i odlučili pomoći pojedincima i obiteljima s područja nastradale Banovine. Ujedno zahvaljujemo svima koji su uložili trud u ostvarenje jedne ovakve velike akcije”, poručuju iz Zaklade.

Prikupljena novčana sredstva iskorištena su za kupovinu 10 kontejnera, prijevoz kontejnera do lokacije u selo Pecki, kupovinu namještaja i kućanskih aparata za sve kontejnere. Dio sredstava uložen je u najam sanitarnih kabina za svaki od kontejnera. Trošak svega navedenog iznosi 433.957 kuna. Zaklada će donirati i 27 kompleta radnih odijela i gumenih čizama te zimske deke, kape i šalove.

Novčana sredstva preostala nakon donacije selu Pecki bit će u potpunosti usmjerena pomoći ljudima s područja Banovine čija je imovina stradala nakon razornih potresa.

You may also like