Home Izdvojeno VIDEO Divlje svinje u Rijeci! Krdo životinja u ranim satima snimljeno blizu Tower centra

VIDEO Divlje svinje u Rijeci! Krdo životinja u ranim satima snimljeno blizu Tower centra

by Ante R.

Dvanaest primjeraka ove divljači prvo se kratko vrijeme zadržalo oko kružnog toka, da bi potom jedna za drugom prešle cestu i nastavile prema obližnjem šumarku

 

Dojave o spuštanju divljih svinja na kvarnerskom području posljednjih mjeseci više nisu nikakva vijest. Gotovo da je riječ o svakodnevici na području Kostrene, gdje su znale dolaziti sve do šetnice uz more ili u opatijskom zaleđu, gdje dolaze do samih kuća.

 

Dosta rjeđe ipak znalo ih se viđati u samoj Rijeci. Danas je društvenim mrežama, međutim, počela kružiti dosad najatraktivnija snimka silaska nezvanih gostiju u grad.

 

Video dug 45 sekundi prikazuje krdo divljih svinja snimljen u ranim jutarnjim satima na Vežici, u neposrednoj blizini Tower centra. Dvanaest primjeraka ove divljači prvo se kratko vrijeme zadržalo oko kružnog toka, da bi potom jedna za drugom prešle cestu i nastavile prema obližnjem šumarku.

Posebno je zabrinjavajuće to što je među njima bilo i mladunaca, a u takvim su situacijama odrasle životinje posebno razdražljive i sklone napasti, donosi Novi list.

 

 

You may also like